El tudná küldeni valaki az Aludj jól gyermekemet és Gina Ford könyvét?
Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatok az utóbbiról? köszönöm szépen2010. ápr. 29. 10:24
1/11 anonim válasza:
Az aludj jól gyermekemet igen, írj.
2/11 A kérdező kommentje:
köszi, írtam! :)
2010. ápr. 29. 10:34
3/11 A kérdező kommentje:
Esetleg olvasta valaki Gina Ford könyvét? Össze tudná foglalni az alvással/altatással kapcsolatos tanácsait? Egyáltalán mond valami újat? (Suttogóhoz és aludj jól gyermekemhez képest) köszi szépen!!
2010. máj. 4. 17:08
4/11 anonim válasza:
Én a "Kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák Kézikönyvét" el tudom küldeni, ha arra gondolsz, illetve az "Aludj jól, gyermekemet" is, ha még aktuális. Írj privit!
5/11 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam, köszönöm szépen, írtam privit!
2010. máj. 4. 17:55
6/11 anonim válasza:
Nekem is meg van, de én legszívesebben a földhöz vágtam volna, annyi baromságot ír az a nő. bele olvastam és bevágtam a lomok közé... kislánykám 5 hónapos és magától állt át mindenre, egyedül alvás... átalvás... nem kell hozzá Gina... 3 hónapos korában már
7/11 A kérdező kommentje:
utolsóra: jó neked. Az én kisfiam "magától" még nem állt át semmire, az egyedül elalvással is vért izzadtunk, most az éjszaka átalvására keresek valami megoldást, mert már 9 hós és még mindig többször felkel... kíváncsi vagyok ez a nő ír-e valami jót, mert már mindent kipróbáltunk...
2010. máj. 4. 19:41
8/11 anonim válasza:
Nekem bevált az aludj jól, gyermekem, de megvan a másik már említett másik könyv is.
Az előttem szólónak meg csak annyit, ha a gyereke magától a lszik, egyáltalán miért fog a kezébe ilyen könyvet...??
9/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, az éjszakai felébredésekre is bevált az aludj jól gyermekem? már egyszer próbáltuk akkor nem jött be (igaz a foga is jött) most is lehet kipróbáljuk, csak mivel társasházban lakunk elég ciki, ha éjjel sikítva üvölt a babám... és elég jó tüdeje van a lelkemnek...:)
2010. máj. 4. 20:13
10/11 anonim válasza:
Nem szoktam off-olni, de most azt teszem. Az én fiam is 9 hós, és össz. 2-szer aludta át az éjszakát születése óta. nagyon kíváncsi lennék én is valami módszerre, mert nem igaz, hogy mindig jön a foga. Ti is szopiztok, amikor felébred? Mi sajnos kétszer is általában.
Egy sorstárs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!