A párommal jelenleg még nem szeretnénk kisbabát, viszont nagyon sokat gondolok manapság a babákra, érzelmileg teljesen megváltoztam, hogyan kezeljem érzéseim? 23N
Az utóbb 3 hónapban teljesen megválltoztam érzelmileg: nagyon-nagyon fontos lesz számomra a baba téma! Elképesztően sokat gondolok a kisbabákra, rengeteget olvasok a témával foglalkozó könyveket, sokat beszélek a párommal erről.
Tudom, hogy nagyon korai lenne még a kisbaba nekem, most ebben a pillanatban még nem is szeretnék, de a jövőben mindenképpen. Most 23 éves vagyok, párom 27.
Mi lehet ez a hirtelen jött változás nálam? Hogy, 3 hónap alatt, ilyen gyökeresen megváltoztam? Hogy kezeljem érzéseim?
Abban nincs semmi baj, ha babakönyveket olvasol, legalàbb majd felkészült leszel.
Az érzéseiddel nagyon nem tudsz mit kezdeni, elnyomni nem kell.
Szia .
Én 18 voltam mikor terhes lettem és pont elmultam 19 mikor szültem :)
Szerintem részlet kérdés hogy "fiatal vagy" persze ezt beszéljétek meg pàroddal ő mit szolna egy babàhoz ?
Nagyfiunk 3 éves a pocaklakó 8hetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!