Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire szörnyű egy oltás?

Mennyire szörnyű egy oltás?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy 2,3,4 hónaposan kell oltani a babát és ráadásul két valamivel is oltják (két szúrás).

Aki már túl van rajta, válaszolnátok, légyszi?!

Nagyon fáj a babának? Gyorsan csinálják legalább?

...volt olyan, akinek problémája volt? (akár ott, közben, akár utána - pl. láz vagy bármi egyéb)

Jajj, annyira féltem őt!!

2010. ápr. 29. 03:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
szia! én úgy gondolom, az anyukákat sokkal jobban megviseli, mint a babát. A baba sír, hisz lefogják, megszúrják, belenyomják az oltóanyagot. De gyorsan megbékél,el is felejti az egész procedúrát, néhány perc múlva már mosolyog... Emellett ugye nem elhanyagolható, hogy nagyon érzik a picik, ha az anyjuk feszült, fél valamitől... ez is átragad rájuk az oltáskor... Nyugi! Nem lesz semmi baj! A kis lelke se fog sérülni :))) Olyan gyorsan tudnak a picik hangulatot váltani, mint amikor a nap elé libben egy felhő, aztán még fényesebben süt, ahogy előbukkan...
2010. máj. 4. 09:41
 32/35 anonim ***** válasza:
Kapásból tudok neked mondani híres történelmi személyek gyerekei közül is 30-at akik mert nem volt oltás haltak meg.Úgyhog első oldlon lévő nemtudom ki,kussolj be,han nem értesz egy témához:)
2010. máj. 4. 10:34
 33/35 anonim ***** válasza:
Akkik ilyen stílusban írnak itt azoknak van gyerekük??Ti anyák vagytok vagy tényleg valaki szórakozik...El vagyok hülve mi megy a Babák oldalon.
2010. máj. 4. 10:48
 34/35 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolok:

A fiam 7 hónapos.

2 hónaposan kapta a kötelezőt és vele együtt a prevenart. Akkor nagyon sírt, az én szemem is könnybe lábadt. A popsijába kapta, mindkettőt. Egymás után. Aznap és másnap is egész nap aludt, egyéb következménye nem volt, nem lázasodott be.

3 hónaposan csak a kötelezőt kapta meg, kis sírás, felvettem és már abba is hagyta. Semmi következmény, már aluszékonyság se.

4 hónaposan kötelező + prevenar, meg se nyikkant. Szintén semmi következmény.

Nyugi, szerintem nekünk rosszabb átélni, mert nem tudjuk, hogy mit érezhetnek.

2010. máj. 4. 11:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Sajnos sokkal rosszabb dolgokis megtörténhetnek a babákkal mit egy kis oltás. Az enyém volt hogy nem is sírt, nem kell úgy aggódni.Majd mikor tűzforró lesz éjjel és azt se tudod mit csinálj, vagy ha jön a foga.Az enyémet például műtötték, két napig volt altatásban, olyan volt mint egy kis hős, pedig még a rota vírust is össze szedte. Ezek után egy kis oltástól már nem is aggódok.
2010. máj. 4. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!