Nem eszik a babam, mit tehetnek?
A nagyobb súlyú babák, kevésbé híznak hirtelen mint a kisebb súlyúak... Sztem erről van szó... Korának megfelelő súlyban van a babád!
Miért kínálod meg tápival is? Kevés a tejed? Nem próbáltad többször mellre tenni? Azt mondják az serkentő hatású...
Amíg van tejed, és legalább két órát kibír szopival, ne erőltesd a tápit!
Nekem legalábbis ez a véleményem.
Az éjszakának meg örülj, hogy nem kel fel. Tudsz pihenni Te is. Nekem 9 hetes, és kétszer kel...
Ha éhes úgyis enni fog, és felébred!
Ha kiegyensúlyozott, vidám baba, és nem sír egész nap, ne aggódj! Lehet hogy ő többször kevesebbet fog enni!
Jó babázást!
Én nem mértem ugyan, hogy mennyiket evett, de a kórházból úgy engedtek haza, hogy aznap reggel 10 ml. evett... gondolom ez még egy pár napig itthon is így volt. Nem egyformán híznak a babák, volt nekünk is, hogy nem hízott, aztán kiderült, hogy épp hosszra gyúrt a kicsi fiam. Azóta is van ilyen periódusunk.
Ja és volt, hogy egy nap csak 3-szor volt hajlandó enni, akkor is szerintem csak kortyolgatott.
Amíg az orvos nem aggódik, addig neked sem kell. Ne idegeskedj rajta, ha jókedvű egészséges a babád, akkor semmi gond sincs.
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!