Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szopizas utan is tegyem...

Szopizas utan is tegyem tisztaba, meg ha hanyik is tolle?

Figyelt kérdés
Azt mondjak, hogy a babat szoptatas elott kell tisztaba rakni, ellemben szopizas kozben mindig bekakil. ha megprobalom tisztaba rakni mindig bukik es kijon az a tej amit addig evett. Akkor is tegyem tisztaba? Vagy raer a kov. szopizas elott tisztaba rakni?
2008. okt. 5. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Mi az hogy KELL? Sztem az anyuka tudja, hogy mi a legjobb a babájának. Ha üres a pelus, miért kéne megzavarni szopi előtt, csak mert át KELL pelenkázni? A szopi után nem viseli a macerát, és bukik, ne csináld. Nyugodtan várhatsz a peluscserével, amíg megnyugszik a pocija. Nem azon a negyedórán-félórán múlik.
2008. okt. 5. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat azt tanitottak a korhazban. Igazad van, bocsi de 6 napja van babam, fogalmam sincs meg mi jo neki es mi nem. Azert kerdezek mert a legjobbakat szeretnem neki.
2008. okt. 5. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Minden "új babás" barátnőmnek azt szoktam mondani: mindenki ezerrel fogja osztani a jó tanácsokat, de mindig arra hallgass, amit magad gondolsz, mert az a legjobb a babának. Nem könyvekből kell nevelni, hanem ösztönből, mert minden baba más. Ezért szoktam fennakadni olyan tanácsokon, hogy így vagy úgy KELL vmit csinálni, mert máshogy nem jó. Szóval örülj a baádnak, és csak azt figyeld, neki mire van szüksége, mert sztem az anyai ösztön a legjobb tanácsadó. (az első válaszoló)
2008. okt. 5. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Az első válaszoló kissé faragatlan. Én sem tudtam, először, mit kell tenni, ezért hallgattam a védőnőre, később kitapasztaltam, hogy nekünk mi a jó. Nálunk is minden szopi után volt kaki, ezért csak utána tettem tisztába. Kicsit várni kell, nem közvetlenül szopi után. Majd Te is rájössz, hogy nektek mi válik be, hidd el egyre könnyebb lesz minden. Először 6 hét múlva, utána 3, majd 6 hónap múlva.

Sok sikert!

2008. okt. 5. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért volnék faragatlan? Nem leszóltam a kérdezőt, csak hangsúlyozni szerettem volna, hogy a babához nem használati utasítást adnak. Ha félreérthető volt a stílusom, elnézést kérek, nem ez állt szándékomban.
2008. okt. 5. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Várj egy kicsit szopi után amíg lenyugszik a pocija és utána tedd tisztába, hátha akkor nem hány. De azért ha pl csak jóval később szoptatod azért ne várj addig, mert kicsípi addig a kaki.

Amúgy én is mindig evés után tettem tisztába nagyon lassan, óvatosan nyugodt mozulatokkal és nem jött neki vissza. De hát ez babától függ.

Az első válaszolónak igaza van nagyon abban, hogy hallgasd meg ki mit mond, de legfőképpen a saját ösztöneidet kövesd.

2008. okt. 5. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én eleinte szopi előtt tettem tisztába.Persze evés közben,vagy után kakált be.Akkor újabb pelus csere.Most már rájöttem,hogy célszerűbb utána tisztába tenni.Márcsak az elfogyasztott pelenkamennyiség miatt is.
2008. okt. 5. 20:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen kismamak,nagyon halas vagyok, nem konnyu egyedul...terhessegem alatt folyamatosan olvastam, tanultam, de most hirtelen mintha mindent elfelejtettem volna....
2008. okt. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!