Hogyan állítsam össze 7 hónaposom étrendjét? Leírnátok hasonló korú babátok egy napi menüjét?
Érdekes hogy minden ízt ismer, amikor nem is ismerhetne.
Az is, hogy tejtermékkel kínálod, amikor még szintén nincs ideje.
Egy 7 hónaposnak még csak 1 hónapja kellene kóstolgatnia és nem csak reggel-este tápszereznie...
De éljen a gyorsvonat!
addig kell eljutni, míg meglesz a napi 5 normális étkezés.
7 hónaposan még persze nem, de kb már egy évesen:
reggeli bőséges változatos, glutén, szénhidrát, zöldsé, gyümi
tízó: gyümölcs
ebéd normál főtt étel
uzsonna tejtermékek
vacsi normál főtt étel (de sokan hideget adnak, én nem pártolom)
ht kezdetéhez segítség, hogy mit mikor hogyan milyen ütemben tej előtt v után kell kiváltani:
juj 7 hósan még csak a zöldségeknél kéne tartani, most látom
akkor itt a táblázat, hogy mit ehetnek, csak 6. hótól kell nézni!
Ezek szerint nem.
WHO ajánlás tápszeresnél is 6 hónap.
És babajoghurtot se kaphat 7 hónaposan attól mèg hogy azt írják rá.
2. 3. válaszoló köszönöm a linket átnézem mindenképp. Jelenleg így eszünk:
reggeli: tápszer
tízórai: gyümölcs
ebéd: én főzök zöldségekből, rizsből v tojás mentes tésztából, csirkehúsból v halból főzeléket
uzsonna és vacsora néha megcseréljük: tejpép (sinlac nagyon szereti) van hogy gyümölccsel van hogy natúr, de találtam másfajta gabonapépet is ami tejmentes tápszerrel elkészíthető vagy tápszer
Receptek érdekeltek volna hogy ki mit főz vagy süt meg és mivel kombinálja, saját receptek mondjuk de sajnos ilyet nem kaptam.
ez a link is 4 hónapot ír tápszeresnél zárójelben van és mi akkor kezdtük. 8-9 hónaposan írja kefír, túró, nat. joghurt, főzelék dúsításához vagy gyümihez kis mennyiségben, mi sem eszünk rögtön túrós tésztát mint ahogy írtam is. Egy hét múlva lesz 8 hónapos szóval kicsi a valószínűsége hogy ez a pár nap befolyásol bármit is és gondolom a gyerekorvos tudja mit csinál. Azt is kétlem hogy mi vagyunk az egyetlenek akik hozzátáplálnak és azt teszik amit a hozzáértő javasol. Szomorú hogy egy egyszerű kérdésre csak kötözködést és kioktatást lehet kapni holott bárki más aki itt kérdést tesz fel nem ezt várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!