20 hónapos fiam nem hagyja, hogy a férjem simogassa a kezem vagy hasonlók, sírni is képes miatta. Másnál is van hasonló?
Ezt sok embertol hallottam, feltekeny, majd elmulik :)
Nekunk ninvs ilyen gond, nincs ferjem ;)
Persze, a legtöbb kisgyereknél van egy időszak, amikor féltékeny valamelyik szülőre.
A lányomnál is két éves kora körül volt egy-két hónap, amikor elzavart az apjától. Egyszer a férjem ölében ültem, a lányunk odajött és közölte, hogy menjek onnét. Felálltam, arrébb léptem. Elégedetten ment játszani. Visszaültem. Odajött, erőszakosan elrángatott, majd ő ült az apja ölébe, nehogy megint elfoglaljam a "szent helyet".
úgy érzi anya csak az övé :)
majd később jön az is, hogy feleségül akar venni :)
nagyon szeretik az anyát, nehéz nekik a valódi leválás.
előadáson mesélték, hogy a fiúk ebben a korban (amikor jóval nagyobbak) tanulják meg elválasztani a szexet is az érzelmektől. a lányoknak könnyebb, mert ők viszont anyával azonosulnak, így náluk nagy eséllyel együtt jár később is a kettő.
kicsit bonyolult és hosszú lenne részletesebben kifejtenem.
de szóval ez az anyáról történő leválás folyamatának egy lépcsője, ami kicsit megviseli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!