Miért nem mindegy, hogy cumizik vagy az ujját szopja?
Figyelt kérdés
A védőnőm meglátta, hogy a kisfiamnak cumit adunk, erre próbálta a gyerek szájába erőltetni a hüvelykujját (ekkor volt a kicsi kb. 2 hetes, a keze megtalálása majd három hónapos korában következett be, néhány napja). A fogaira szerintem ugyanolyan hatással van mindkettő. A cumit is csak alváshoz fogadja el, ha nem álmos, akkor kiköpi. Még akkor sem kell neki, ha fáj valamije (hasa, szuri).2008. okt. 5. 14:06
1/2 anonim válasza:
Mindenki másra esküszik: A cumi: könnyebben le tudod mosni (?), el tudod tőle venni, "fogszabályozós". Az ujja: mindig "kéznél" van, nem felejted otthon. Ha elkezd játszani, szüksége lesz a kezére, elfelejt szopizni, ezért könnyebben le lehet majd szoktatni az ujjszopásról.
Ezeket hallottam én is a babavárás alatt. Nagyon cumiellenes voltam én is.. Aztán ember tervez.. Nagyon sírós volt, cumit adtam neki. Most tíz hónapos, és csak alváshoz használjuk már csak. Nem hiszem, hogy gond lesz majd a leszoktatással. Legvégül az első randiján úgyis kiköpi. :))
Aztán van olyan baba is, aki az istenért se venné a cumit a szájába.
Minden baba különböző. Sztem jól csináltad.
2/2 anonim válasza:
A védőnőd nem igazán 100-as.Sztem a cumi jobb.A kezét nem tudod elvenni tőle,a cumit igen.És azt tedd,amit te jónak látsz.Az én babám is cumizik,de meg se fordult a fejemben,h ezt megakadályozzam.Ha az ujja kellett volna,azt is hagytam volna,hagy szopizza.Amint elég érett lesz hozzá,majd abba hagyja.Egy felnőttet se láttam még se cumizni,se ujjat szopni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!