16 hónapos múlt a lányunk és eleddig csupán vizet, bébiteákat és bébigyümölcsleveket ivott. Ezek nem olcsó dolgok, és sok kell belőlük. Nem ihatna már másfajta italokat, teákat?
"világos gyümölcsteákat"
Én most elsősorban a meleg italokra gondoltam. A világos gyümölcsteáknál a zöld teákra gondolsz? Bármely "márka" megfelel belőle?
Köszönöm a válaszodat!
Szia!
Én is Pickwick (variációs) teát főzök a 13 hónapos lányomnak, a hidegebb napokon langyosan, vagy ihatóan melegen adom neki. Nagyon szereti. Ezek nem fekete teák, de a dobozon fel van tüntetve mindegyiken, ha te más márkához ragaszkodsz. Mézzel is ízesítheted, csak azért sokat abból se tegyél bele.
Amúgy most láttam, és vettem is, a Pickwick-nek van gyerek teája, erdeigyümölcs-ízű teakeverék. Van benne: csipkebogyó, roobios. Az összetevői: csipkebogyó (37%)roobios tea (16.5%) almadarabok, hibiszkusz, aromák, citromhéj.
Ha esetleg érdekel, ez is rajta van a dobozon, hogy
roobios:
A Roobios egy növény, mely eredetileg Dél-Afrikából származik. Az 1900-as évek elejétől fogyasztják teaként. Különösen kedvelt alapanyagaa kimondottan gyerekek számára készített teáknak, mivel nem tartalmaz koffeint. Aranybarna színe és zamatos íze miatt kitünő szomjoltó a kis lurkók számára.)
Találtam itthon két teát: egyik Pickwick őszibarack ÍZŰ tea, a másik Milford (és most figyeljetek!) gyümölcsálom Eper-Málna ÍZŰ gyümölcstea (itt az ízű és a sima is benne van, most legyek okos).
Valamelyiket adhatom a gyermekemnek?
Az ízesítési javaslatot nagyon köszönöm, én is a mézre gondoltam, hisz az természetes édesítőszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!