Melinda Abigél és Vivien Fanni nevek hogy tetszenek? Ti milyen neveket adnátok ikerlányoknak ha 2 nevet akarnátok?
Melinda Abigél és Vivien Fanni - így az egyik kislánynak két komoly hangzású neve lenne, a másiknak két knnyedebb. És hát nem tudhatjátok, melyiküknek milyen személyisége lesz.
Én cserélnék, és mondjuk Melinda Fanni és Vivien Abigél, így később nagyobb lenne a választásban a szabadságuk.
A Melinda és Vivien kimondottan tetszik nekem, a Melindának külön örülök, mert ahhoz képest, hogy milyen szép, alulértékelt és ritka. Az Abigél nekem annyira nem, de nem rossz. A Fanni tetszik legkevésbé, és ha a másik három név három szótagú, kicsit nekem kilóg. Mondjuk Fruzsina helyette? De a ti döntésetek, ha szereted ezt a nevet, és tetszik így, add ezt, nincs joga másnak beleszólni.
A Melinda és az Abigél szép nevek, a másik kettő nekem nem tetszik.
Ha ikerlányaim lennének, én ezek közül választanék:
🐞Szonja & Maja
🐞Sára & Róza
🐞Gréta & Flóra
🐞Adél & Emma
🐞Vanda & Dalma
🐞Abigél & Natália
🐞Boróka & Kamilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!