Az Abigél mellé milyen második név illik?
Szerintem semmi. Mi is 3 nevet szeretnénk, tehát nem azért mondom, mert feleslegesnek tartom.
Ez a név önmagában nagyon szép..kár lenne mellé rakni bármit.
Akkor ne az Abigélt válasszátok. Szerintem semmit nem kéne mellé tenni. Ti se találtok olyat, ami passzolna..nem véletlen. Mi is gondolkoztunk ezen a neven, mi sem találtunk.
Körbenéztem kórházi babagalériákban, hogy mások mit választottak mellé, mert nekem sem volt hirtelen ötletem. Nem jellemző hogy 2 névvel adják ezt a nevet, nagyon ritka és azok sem hangzanak jól szerintem.
Nem tudom a tesónak mi a neve, de ha mindenképp 2 nevet szeretnétek, akkor úgy hangzana jól szerintem hogy egy rövid 2 szótagos keresztnév és utána az Abigél. Elé talán könnyebb lenne egy illő nevet találni, mint utána.
Abigél Réka, Abigél Hanna, Abigél Emma, Abigél Sára.
Mindenképpen rövid nevet adnék hozza.
Egyebként ismerek egy kislányt akinel Abigél Jázmin a neve, de a Jázmin nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!