A Kövesdi vezetéknévhez az alább felsoroltak közül melyik illik a legjobban? Minenképpen magyar eredetu nevet szeretnénk!
Figyelt kérdés
Emese
Viola
Jácint
Hajnalka
Dalma
Imola
Zsanka
Szerintetek melyik a legszebb? Melyik hangzik a legszebben? Nektek melyik nyerte el a tetszéseteket? Két keresztnévre is gondoltunk, amennyiben nem tudunk egynél dönteni. Kérlek írjátok meg, hogy szerintetk melyik legyen az elso, és melyik a második, ha kell egy általán második utónév. Sajnos még nem tudtunk dönteni. Nyolv hónapos és 3 hetes vagyok, úgyhogy sürget az ido! Kérlek, segitsetek! Mindenkinek nagyon köszönjük!
2016. márc. 25. 23:20
1/16 anonim válasza:
Nekem az első három tetszik a legjobban. Emese, Hajnalka, és viola ebben a sorrendben
2/16 anonim válasza:
Én ezek közül a Hajnalkát választanám, meg esetleg az Emesét. A Zsanka is tetszik, de nekem picit komolytalan. Ha az Imolát választanátok akkor a vezetéknév vége és keresztnév eleje összeolvadna. A Jácint pedig fiú név.
5/16 anonim válasza:
Kövesdi Hajnalka jól hangzik szólóban is :)
6/16 anonim válasza:
A Jácint kilőve, ugyanis az férfinév...
Egyik sem tetszik különösebben és nem vagyok oda a 2 keresztnévért, de talán Viola vagy Hajnalka.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Eddig az Emese Viola kombinációra gondoltunk ebben a sorrendben, de megfontoljuk a Hajnalkát is. A kérdés az, hogy elso vagy második keresztnévként.
2016. márc. 26. 07:27
10/16 anonim válasza:
Viola vagy Jácint. Előbbi, ha lány, utóbbi, ha fiú lesz. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!