Panellakó kisgyermekes anyukák hogyan oldjátok meg a kutyasétáltatást?
első kettő nem a kérdésre válaszoltok
off
Nekünk nincs kutyánk, mert szerintem kisgyerek mellé egy kutyus panelba nem való. meg egyébként sem.
viszont vannak ismerőseim ahol van kutya. ott a reggeli leszaladást apuka oldja meg. Aztán kíséri a kutya a gyerekeke oviba. Délután is együtt mennek ki a gyerekkel olyan helyre játszani ahol a kutya is szaladhat. Illetve apuka viszik a kutyát anyuka a gyerekeket.
Vagy az egyik családnak van hobbija ilyenkor kutyák már ott vannak.
Ők így csinálják.
Én vagyok a második.
Már írtam választ is, csak nem tudom, hogy miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést, és az első nem választ ad, hanem kritizál. Ne írjon, nem a véleményét kérdezted. De ez így van más kategóriákban is.
Sajna mi nem tarthatunk kutyust, de a pici mellé nem is biztos, hogy jó lenne. Még csak 11 hetes.
És is babakocsizás közben vinném kutyut is. Egyébként meg apa szaladgálhatna vele.
Egyébként nem hiszem, hogy sok értelme van összehasonlítani a kutya elpasszolását a gyerek sírásához. Szerintem te se gondoltad ezt a hozzászólást komolyan. Imádom az állatokat, de a gyerekem mindennél fontosabb!
JB
Miután volt valaki olyan ügyes hogy a kutyáját nem volt képes megnevelni csak elrontani ne legyen már természetes hogy elpasszolja! Mégis milyen kárt szenved attól a gyerek hogy a kutya is fontos és nem csak egy hülye pótolható állat akivel foglalkozni és dolgozni kell? Aki nem tudja megnevelni hogy ne ugasson az ne vegyen kutyát, de ha már van akkor ne passzolja el. A kutya olyan mint gyerek, be van bizonyítva hogy kb 3 éves gyerek szintjén áll, azon kívül ugyanolyan ártatlan és tehetetlen, ránk van szorulva. Azért mert a gyerek a legfontosabb még a kutyát sem kell alacsonyabbrendűnek nézni. Bocs de az ilyeneken mindig felhábrodok!
Kérdező nekem több ismerősöm is van aki így él, és általában apuka, nagyobb gyerek, egyéb családtag foglalkozik a kutyával, illetve együtt viszik le a kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!