4 honapos kisfiamnak kezdeném kostoltatni a répát. De hogy kell? csak simán megfözöm egy kis vizbe? Alá kell fözövaj vagy valami? Vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 16:39
1/7 anonim válasza:
Mi elöször azt adtuk amit a húslevesbe föztük.
2/7 anonim válasza:
Én jól megfőztem, összeturmixoltam,egy kis bébivizet kevertem bele.Most már krumplival együtt csinálom.Nem teszek hozzá semmilyen zsíradékot.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Egy répát és egy kis krumplit megpucolok,megmosom kevés vízben puhára párolom.Ha elkészült,le turmixolom és ha kicsit kihült már adhato a babának!
Az én lányom 9hónapos ö nagyon szereti.
Remélem nektek is tetszeni fog!
Jó fözöcskézést!:))
Szépnapot nektek!
4/7 anonim válasza:
Én is most kezdem a zöldségeket. Nekem a védőnő vajat tanácsolt bele, ami lazítja a székletet.
5/7 anonim válasza:
Nem kell bele semmilyen zsiradék! Sima vizben fözd meg és turmixold kevés fözövizzel. Ha már krumplit kapott,akkor azzal is adhatod.
6/7 anonim válasza:
Szerintem 4 hónaposnak még ne tegyél bele vajat. Ha simán répát akarsz adni, akkor kevés vízbe főzd meg, majd a főzővízzel turmixold.
7/7 anonim válasza:
Vaj: 1 éves kor fölött adható, ui. tejtermék... Margarin meg nem való babának. Simán megfőzöd a feldarabolt répát annyi vízben, ami ellepi. Ha puha, a főzővíz egy részével turmixolod, ha túl sűrűnek találod, a főzővízzel hígítod. Még pici ahhoz, hogy bármilyen zsiradékot fel tudjon dolgozni a szervezete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!