Szerintetek nem keves a sulya? Doki szerint rendbe de en aggodok.
Figyelt kérdés
Kisfiam 1.-en lesz 10 honapos.
Tegnap mertek meg 8,6 kg es 80 cm.
3921 grammal es 60 centivel szuletett.
6 honaposan mertek utoljara akkor volt 7840 gramm es 76 centi.
Az orvos szerint rendbe van a sulya es szerinte nem kell minden babanak ducinak lennie raadasul a ferjem is ilyen alkat.(nagyon magas de eleg sovagy)
Meg eleg sokat is mozog.
Szerintetek?
2010. ápr. 28. 16:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem jó a súlya. Az én kislányom jóval nagyobb súlyú volt ennyi idősen, de van a baráti körünkben, 2 baba akiknek még ennyi sem volt, mint a kisfiadnak,(egyikük 3940g-al született) és semmi probléma velük, egészségesek. Nagyon különbözőek a babák, ne aggodj.
2/7 anonim válasza:
Ha a doki nem mondsta hogy kevés akkor szerintem ne aggodj.
Mi most vagyunk 8,5 hónaposak és mikor mérték április 1-jén akkor volt 9360gr.minden baba más
3/7 anonim válasza:
Igaz mi csak 2280r-osan születtünk de 1 évesen vagyunk 8 kg-ok.Szerintem jó a súlyotok.
4/7 anonim válasza:
Nagyon szép nyurga babád van :)! Örülj neki és ne aggódj! GYarapszik szépen és nő, mint a gomba. Nem is kell ennél jobb jel, hogy egészséges baba :).
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Kicsit megnyugodtam:)
2010. ápr. 28. 17:27
6/7 anonim válasza:
8 hónaposan vagyunk 7700 g és 71 centi.
Biztos nem olyan sovány a te fiad sem!
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom 8 és fél hónapos. 6500 gramm és 67 cm. Egészséges, nagyon mozgékony, vidám baba. Kapaszkodva jár.
2950 grammal született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!