Hogy véditek ki, hogy a fogzó baba kezét mindenki végignyalja, megfogja?
Nem igazán értem..attól félsz, hogy ha mások megpuszilják a kezét vagy megfogdossák, a baba meg a szájába veszi, akkor fertőzést kaphat? Vagy mire gondoltál?
Erős immunrendszerű babánál ez nem fog problémát okozni.
Érdekes! Nálunk soha nem kellett ezért szólni!
Még a gyerekekre is rászóltam a szülei h egy babának nem fogdossuk a kezét és a feje tetejére.
Persze a nagyok, keresztszülők mindig szétpusziltàk őt, a kezét is, de engem ez nem zavart különösebben.
Unalmas.. mármint nem te kérdező, hanem állandóan szajkózni és még én vagyok a túl parás.
Nagyszülőknek is el lett mondva hogy megérkeznek kézmosás és utána unokázás, megtörtént 2 alkalom után újra elmondani, azóta már megy nekik.
Most itt van vírusidőszak, baba keze folyton a szájába, miért nem lehet a kobakját, puszilni mért kell folyton a kezét piszkálni és puszilni?
Nagyon gáz azokat oktatni akik engem oktattak még pár éve de most mit tudok csinálni? Egészség fontosabb mindennél.
És pont most van abba az időszakba mikor a vele született immunitás csökken (6 hónapos kor) és kialakul a saját immunrendszere. De még egészséges felnőtt is megbetegedhet puszizkodástól, főleg hogy lappangó időszakba terjed a legjobban a vírus.
Ugy hogy megkerem azokat akik simogatjak a babam kezet, hogy legyenek kedvesek kezet mosni elotte. Mi a baj ezzel?
Nyilvan ha az utcan fogdossa ossze xy neni bacsi akkor eleve raszolok, hogy nem kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!