1-2 hetes babátok "hogy viselkedik"? milyen vele otthon?
Figyelt kérdés
nálunk minden szupi, kíváncsi vagyok, meddig lesz ilyen aranyéletem... mindent meg tudok tőle csinálni, olyan jó baba, persze, van, amikor sír, és nehezen alszik el, de nem tűnik vészesnek. elég rugalmas a napirendünk, minden a szopihoz igazodik. nálatok hogy van? mikor fog rájönni, hogy nem akar egyedül elaludni a kiságyban? mit tegyek ennek megelőzésére?2010. ápr. 28. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt ilyen idősen, aztán úgy 4 hetes korától már egyre többet kellett cipelni a seggét, mert már nem volt el egyedül. de azért megtudok mindent csinálni, addig amíg alszik, bár azt az időt nagyon ügyesen kell beosztani.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi! akkor jól gondoltam, hogy kb. 3-4hetes kortól változnak a dolgok! :-)
További szép napot!
más tapasztalatoat is szívesen várok!
2010. ápr. 28. 17:52
3/4 anonim válasza:
Igaz, nekem már 14 hónapos ördögfiókám van. De ha jól emlékszem, kb. 1,5 hónapos korától nem volt meg egyedül ha ébren volt. Vittem magammal a babahordóba mindenhova.Így főztünk, takarítottunk stb.
4/4 anonim válasza:
Ja, és ekkor még evett aludt. Nagyon nyugis baba volt, most is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!