Tanács kellene. Hogy lehet túlélni két kisgyerekkel segítség nélkül?
Most ne haragudj, de nem értem, hogy mi a bajod a bevásárlással. A nagyra kell igazából figyelned, mivel normális esetben a kicsit ki sem kellene venned. Hiába sír, erre nagy kár rászoktatni. Ha nem kapkodod ki, "csak azért" mert őrjöng (hidd el tudom, hogy mennyire rossz tud lenni), akkor előbb-utóbb megszokja. De ha kiveszed, úgy már megértem, hogy nehéz lesz, bár akkor te alakítottad így. De egyébként a nagy után mész, ha nem rendesen megy, a kicsi a kocsiból nem fog meglógni.
Egyébként hiába van lepontozva az első, igaza van. Ekkora gyerek a nap legnagyobb részében alszik. Nem tudom, hogy heteken át mi dolgod van körülötte, hogy attól tartasz a nagyobbra nem marad időd.
Az én gyerekeim között 1 év és 2 nap a korkülönbség, szóval képben vagyok, hogy milyen nehéz, de azt is tudom, hogy teljesen megoldható...
Utolso valaszolo, nem kell a mesedelutan.
Nem olyan vilagban elunk, ahol 3 evesek vasarolni jarnak. Kicsit sem volt normalis 20 eve sem. A gyerek az gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!