Mas nincs kiborulva az egy eves gyereken, csak en?
Hisztizik, allandoan ordit, ha nem ugy megs valami ahogy o elkepzelte. Ha raszolok, vagy megtiltok valamit akkor hatra veti magat es tombol. Enni nem akar csak tapszert. Orrszivaskor, oltozteteskor, pelus cserenel kozelharcot vivok vele. Ha kimegyek mosdoba, netan furdeni, vagy ra merek pillantani a telefonomra esetleg tevet neznek amig o jatszik akkor kesz a vilaghaboru. Addig tombol es egreciroztat amig meg nem unom es ra nem figyelek. Ha fogom a telot o is azt akarja, ha eszem (teljessn mindegy hogy o ehes vagy sem) akkor o is enni akar. De ne ugy kepzeljetek el, hogy aranyosan jelez, hogy hamma vagy enne, hanem addig visit es orditozik amig ki nem eroszakolja amit akar.
Egyedul vagok vele, ferjem neha van csak itthon. Mas 1 evese is ilyen?
Mar nem tudom mit higyjek ... ja es az allanod hisztitol orditozastol, akaratossagtol mar reggel 10kor faj a fejem, hulla vagyok idegileg. Es ami a legerdekesebb, hogy csak velem csinalja ezt. Se a ferjemmel se a rokonokkal nem.
Veled csinálja ezt,mert te vagy vele a legtöbbet. Mások mennyit vigyáznak rá?
Érzi a gyerek,hogy halálba idegesít téged a jelenléte. Szoktál külön programot csinálni magadnak vagy tudsz egyáltalán?
Hogy kicsit te is hiányozz neki.
mi ez a lepont??
a kérdés volt, hogy más is ki van e borulva egy évesen.
írtam, igen, a hírekben is olvasni.
amúgy a gyereknek segítségre van olyankor szüksége, nem arra hogy átlépjenek felette.
Ez szerintem se normális kategória, valamit nem jól csinálsz. Azzal se igazán értek egyet, hogy az a normális, ha egy gyerek hisztigép, mert mostanában mindenhonnan ez jön le. Enyém 21 hónapos lesz, összesen ha volt 3 hisztije, ellenkezni se szokott, mert nincs miért. Alapjáraton az van, amit én akarok, mert én vagyok a főnök, alkudozni persze lehet és kompromisszumot kötni is :) van pontos napirendünk, tudja mikor mi következik, ez nagyon sokat segít.
Tudja, mit szabad, mit nem. Ha nem tudja, akkor megkérdezi, és ha azt mondom, nem, akkor megy is tovább.
Nálunk semmi hasonló nem volt soha. Évekig voltam nanny, napi 10 órában neveltem ezt a korosztályt, egyik gyerekkel se volt problémám, azokkal se, akik pedig a szülőkkel hasonlóan viselkedtek...szóval bocs, de nem hiszek ebben, hogy ez életkori sajátosság
Mindenkinek koszi a valaszt! A negativ es pozitiv valasz is utat mutathat nekem, mert mindenki velemenye szamit. teljesen alairom, hogy ingerult es turepmetlen vagyok, sajnos nem birom a siettetest az allando harci ideget. A friss levego hianya nagyon nagy igazsag lehet, sot a vedo szerint az hogy kicsi a lakasunk es nem tud fel s ala maszkalni az is rossz a lanyomnak. Anyueknal a hatalmas hazban del s ala maszkal es ejjel ugy alszik mint a bunda. na de errol sem tehetek. Sot arrol sem hogy ha szakad az eso es nen tudok bele kimenni az orkan szelbe setalni. Tudom mas anyuka meg a terdig ero ozonvizbe is kiviszi mert menni kell a tesoert.
Azert irom ki ide a kerdesem, mert mas tapasztaltabb anyukatol szeretnek segitseget kerni nem arra vagyom hogy felhozzak temanak a cegledi gyilkossagot. Na meg az, hogy valamelyik valaszolo leirja hogy o milyen szuper mert sosem volt naluk jellemzo a hiszti. Hat kerem alassan mondjak el hogy mi a titkuk. Elso babas anyuka vagyok, fogalmam sincs semmirol.
Mindazonaltal a tobbi valaszadonak koszonom az iranymutatast, ugy gondolom valoban a friss levego hianya lehet az ok meg az h nem farasztja le magat.
Babakocsiban pl semmit sem er hiaba vana levegon. neki mar nem eleg h uldogelhet a babakocsiban. Semmikepp sem vagyok depresszios es erzelmileg labilis mint a gyilkos no. Ebbe most ne menjunk bele. Es az sem teljesen normalis aki engem es az esetemet osszefuggesbe hozza veluk.
Azt irod, mar reggel 10-kor faj a fejed.
Ma pl. volt mar seta?
Nem csak akkor kell kimenni, ha van testver es pl. ovis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!