Volt már valakinek ilyen kiütés a gyereken?
Figyelt kérdés
Fiam 7 hónapos. Az arcán és a feneként van pár nagy piros volt, ami olyan mintha fehér lenne a közepe. Először azt hittük, hogy a nyál csípte ki a száját, de kijött a fenekén is pár. Próbáltam rá hintőport és popsikrémet is. Holnap megyünk orvoshoz, de jó lenne ha valaki leírná a tapasztalatait, vagy hogy mit használt rá. Köszönöm2012. jan. 12. 12:52
1/2 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mi használ rá, hanem hogy mitől van.
Ez lehet allergia is. Nem vezettél be új ételt?
Én azt javaslom, hogy fényképezd is le gyorsan, és mutasd meg a dokinak mert lehet, hogy holnapra elmúlik, és akkor a doki mér csak hűlt helyét találja... (Én fényképezőgéppel együtt szoktam menni a dokihoz, és még egyik sem nézett hülyének emiatt, sőt örültek, hogy látták, milyen volt, amikor "csúnya")
2/2 A kérdező kommentje:
Már régóta rajta van, nem múlt el reggelre. Nem ételallergia újat csak azután kapott hogy kijött.
2012. jan. 13. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!