Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korától kaphatja...

Mennyi idős korától kaphatja azokat az ételeket a baba amiket mi is eszünk?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki mikor adott először a babájának a saját maguknak főzött ételekből?
2008. okt. 4. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az első babám tápszeres volt, 4 hós kortól kapott szilárdat, ehhez képest 15 hónaposan adtam neki először a mienkből (jóevő volt). A második szopis, 6 hós kortól kapott szilárdat, 10 hónaposan már azt ette amit mi (szintén jóevő). Úgyhogy szerintem babafüggő. Ha van foga (nekik volt mivel rágni), és úgy látod igény. Mennyi idős most, hogy ezen gondolkodsz?
2008. okt. 4. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, elírtam. "Ha úgy látod igényli".
2008. okt. 4. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam egy éves kora óta eszi azt amit mi.
2008. okt. 4. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiaim 1,5 évesek,és már azt kapják,amit mi. Levesből mindent,kivéve bab,káposzta. Fontos,fokozatosan kezd el ezt is,mint a szilárd kajcsira szoktatást anno,mert lehet,hogy egyik gyerek gyomra érzékenyebb még,mint a másiké.

Reggelire is meg vacsira is azt eszik mint mi,csak csirkemellsonkával, meg utána egy-egy pohár tápszer.

2008. okt. 4. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 1 éves kortól kezdtük el óvatosan adogatni a felnőttes ételeket, persze azóta enyhébben fűszerezünk.
2008. okt. 4. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 7 hónapos múlt a babám és 4 hónapos korában kezdtem a hozzátáplálást. Csak azért kérdeztem mert első baba és még nincs ilyen tapasztalatom, hogy mégis mikor kóstolgathatja a mi ételeinket.
2008. okt. 4. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha 7 hónapos, és 4 hósan kezdtétek, akkor kábé 1 hónapja kap husit, tojást pedig 1 hónap múlva ehet. Tehát még nem. De csirkehúslevesből zöldséget (répa, fehérrépa, zeller, krumpli), husit kaphat. Más felnőtt ételt még inkább ne.
2008. okt. 4. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit. A húslevesből kivett húst, zöldséget turmixolva már 4 hónapos kora óta ú is eszi. Főzl kezdve, hogy joghurtot kaphat, azóta nem tejföllel hanem joghurttal sűrítek. Kb 6 hónapos kora óta sokmindent leturmixolok neki a mi kajánkból, de nem állandó jelleggel, csak ha olyan kaja van, amiről sejtem hogy neki is ízlene. Most egy éves, de még nincs foga, így még neki általában külön főzök, mert úgyis csak pépeket tud enni. Bár már eszik kenyeret, de csak pici kockákra vágva.
2008. okt. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!