Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mecsek baby tea - nem szereti!...

Mecsek baby tea - nem szereti! DM-ben kapható BabyLove teára németül az van írva, hogy 2 hetes kortól! Magyarul meg, hogy 4 hónapos kortól! Most akkor egy 2 hónapos baba kaphatja vagy nem? Vagy milyen más itallal próbálkozzunk a vízen kívül?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért kell neki teát adni? nem issza a vizet? ebben a korban-ha csak nem hasfájásra- szerintem bőven elég a víz, ráér még teákat inni :)
2010. máj. 9. 10:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a babylove édesköményteára gondolsz,erre:

[link]

akkor nyugodtan adhatod neki,én is ezt adom neki még 2hónapos sem volt,azóta.

Nagyon szereti és pocakfájásra is jó.

A mecsek baby teát nekem sem szerette,meg mondta is a doki nénink,h az édeskömény jobb,mert ha a kamillát huzamosabb ideig issza,akkor az nem jó,mert a kamilla állitálag megöli a bélbolyhokat,és ugye a mecsekbe is az van.

Én ugy csináltam neki,mikor pici volt,h a felforralt vizbe nem sokáig hagytam benne,nem annyi ideig,mint a dobozon volt,hanem csak olyan 3-4percig kb,és ugy is használt nekünk pocakra is,és a babám is szerette ugy is.

2010. máj. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!