Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet 6hós kisfiamat...

Hogyan lehet 6hós kisfiamat leszoktatni az éjszakai cicizésről?

Figyelt kérdés
Nem éhes csak cucizik.Ha cumisüveget adok neki csak sir,egészen addig még nem kap cicit.
2008. okt. 4. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Az én kislányom 7 hónapos és még mindig cicizik éjjel több alkalommal is. A nagy még 14 hónaposan is cicizett, akit úgy szoktattam le róla, hogy a cici helyett inkább mellé bújtam. 4 nap után már fel sem ébredt éjszaka. Szerintem még nem szükséges leszoktatni az éjszakai ciciről.

üdv. Csilla

2008. okt. 4. 18:29
 2/2 anonim válasza:

Na, en a heten szoktattam le igy: elterveztem ha sir, nem adok neki cicit, igy csak kivettem, ringattam, de sirt, a cumisuveg lattan meg jobban. Aztan letettem, erre nagyon kikeszult, de elmondtam neki h most nincs cici, aludni kell. Hat ebbol eloszor szerintem semmit sem hallott, annyira sirt. Aztan kimentem a szobabol es hagytam 1 percet (ez rossz de 1 percet azert ki lehet birni es a lelke sem serul ennyitol, hisz azelott megnyugtattam). Azan visszamentem es ujra ringattam, kozben mondtam neki nincs cici. 1 oran keresztul ezt csinaltuk. Aztan mar nem is sirt annyira, tehat hagytam tobb percig is aztan, majd ujra bementem sok sok puszit adtam es vegul elfaradt. 1 ora mulva ujra probalkozott, masnap ugyanigy. De harmadnap nem kelt fel reggel 5 ig. Akkor mar adtam neki. De negyedik nap 6ig, aztan fel 7ig is kibirta.

Szoval szerintem van koztes ut a sirni hagyas es az allando farszto ciciztetes kozott.

2008. okt. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!