Hogyan lehet 6hós kisfiamat leszoktatni az éjszakai cicizésről?
Szia!
Az én kislányom 7 hónapos és még mindig cicizik éjjel több alkalommal is. A nagy még 14 hónaposan is cicizett, akit úgy szoktattam le róla, hogy a cici helyett inkább mellé bújtam. 4 nap után már fel sem ébredt éjszaka. Szerintem még nem szükséges leszoktatni az éjszakai ciciről.
üdv. Csilla
Na, en a heten szoktattam le igy: elterveztem ha sir, nem adok neki cicit, igy csak kivettem, ringattam, de sirt, a cumisuveg lattan meg jobban. Aztan letettem, erre nagyon kikeszult, de elmondtam neki h most nincs cici, aludni kell. Hat ebbol eloszor szerintem semmit sem hallott, annyira sirt. Aztan kimentem a szobabol es hagytam 1 percet (ez rossz de 1 percet azert ki lehet birni es a lelke sem serul ennyitol, hisz azelott megnyugtattam). Azan visszamentem es ujra ringattam, kozben mondtam neki nincs cici. 1 oran keresztul ezt csinaltuk. Aztan mar nem is sirt annyira, tehat hagytam tobb percig is aztan, majd ujra bementem sok sok puszit adtam es vegul elfaradt. 1 ora mulva ujra probalkozott, masnap ugyanigy. De harmadnap nem kelt fel reggel 5 ig. Akkor mar adtam neki. De negyedik nap 6ig, aztan fel 7ig is kibirta.
Szoval szerintem van koztes ut a sirni hagyas es az allando farszto ciciztetes kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!