Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom a kezemben alszik,...

Lányom a kezemben alszik, amit leteszem felébred és sír. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most 7 hetes, eddig egész jó alvó volt, akár 4-5 órát is alludt szopizás közben, és egyedül is el tudott aludni. Tegnap és ma egész nap szenvedek vele. Ha hagyom üvölt, ha felveszem szépen elalszik, meg sem moccan, amint leteszem 3 perc és üvölt... nem tudom mi lehet vele, de szegény nagylányommal (22 hós) semmit nem tudok így foglalkozni...
2010. ápr. 27. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem baj,ha napközben hagyod egy kicsit üvölteni,semmi,de semmi baja nem lesz tőle. -tapasztalat.
2010. ápr. 27. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak már szétreped a fejem és nincs idegrendszerem...
2010. ápr. 27. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a minap, ugyanez volt... kisfiam 8 hetes múlt. Nem tudtam én sem mit csinálni vele... egyszerűen semmi sem volt jó neki, csak a kezemben. Aztán jobb híján, vártam egy jó 25 percet, és utána tettem le... akkor nem ébredt fel. De nem aludta ki az idejét, hamarabb felkelt, és kezdődött minden előlről.

Estére viszont kidőlt... pancsi után egy hangja sem volt.

Egyébként gondoltam rá, hogy esetleg a fogacska indult meg, érzi ahogy mozgolódnak a csírák, és ez nem tetszik neki. Tömte a szájába a kezét, folyt a nyála... de aztán végül arra jutottam, hogy ez még igencsak korai lenne...

Lehet a front viseli meg a kislányodat is!

Nincs esetleg pihenőszéketek? Vagy valami amiben szeret elleni?

Ha ott megmaradna, és elszundítana, talán neked is könnyebb lenne...

Kitartás Neked!

2010. ápr. 27. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor foglald le magad,vagy egyszerűen csak menj olyan helyre,ahol nem hallod. Fél órán belül elalszik.-tapasztalat
2010. ápr. 27. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, átvészeltük valahogy, aztán magától elmúlt pár nap alatt. De ragaszkodtam hozzá, hogy a kiságyban aludjon, inkább én görnyedtem. Olyan is volt, hogy lógattam a cicim a szájába (nem volt éhes, csak azzal akart aludni).
2010. ápr. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!