2hónapos babával, császármetszés után fürdőbe?
De nagyon korai. Főleg a 3 hónapos oltàs előtt. Még babaúszàs sincs ilyen koràn,nem véletlenül.
A sebed szerintem màr tuti begyógyult,de nekem biztos nem jutott volna eszebe a gyermekàgy utàn azonnal egy össznépi koszàsztatóba menni :-S
Nem is értem hogy gondolod,hogy ez bàrmelyikőtöknek jó lenne. És itt most nem arról van szó,hogy otthon kell ülni,de vannak kevésbé fertőzésveszélyes helyek is kikapcsolódàsra.
Szerintem is korai, én biztosan nem mennék a helyedben és a babát sem nyúznám.Most nem annak az ideje van. Ha annyira mehetnéked van esetleg rövidebb babakocsis kirándulásokat a közelben megejthettek. Legkorábban szilveszterkor mernék bevállalni egy ilyet.
De hogy őszinte legyek, nem is értem hogyan viteleznétek ki, vagy nem szoptatsz? Az én babám 3 hónapos koráig egész nap rajtam/mellettem volt, szoptattam, dajkáltam, altattam, délután egy kis séta. :)
Félre értés ne essék, a kicsit nyílván nem pancsoltatnánk. Van egy nagyobb lányunk, vele gondoltam esetleg bemennék.
Igen, szoptatok. Ezen a helyen van szoptatós helység, csend szoba alvásra, pelenkázó helység. Tudom, hogy kicsi még, de érdekelt ki mit gondol.
Köszönöm a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!