3 honapos volt az unokám a napokba Anyatejet is kap és tápszer potlást. Adhatunke neki almalevet vagy valamilyen gyűmit?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 13:27
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én igazság szerint 4 hónapos koráig nem ajánlanám. Nekem két kislányom van és mind a kettőjük 6 hónapos korukig csak anyatejet kaptak. A tápszeres babáknak 4 hónapos koruktól ajánlják a hozzátáplálás elkezdését.
üdv. Csilla
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem kell almalé neki, ha anyatejes és kap ugyan pótlást, akkor szerintem ezzel ráértek 4-5 hónapos koráig.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam a lánykámmal, igaz nálunk a tápszer volt a több, az anyatej már csak "pótlásra" volt elég (nagyon kevéske volt...)
Én 3,5 hósan kezdtem neki gyümit adni--almát, barackot (nekünk az orvos ajánlotta)
Igaz, most 4,5 hósan csak tápszert kap, mert nem eszik meg mást...
Szerintem nem lesz tőle baja.
De látod, itt többen több félét mondunk-szerintem hallgassatok a szívetekre.
4/5 anonim válasza:
ezt ti magatok döntitek el...én 2 és fél hósan adtam a babámnak, és nem bántam meg...szerintem hülyeség ez a tilalom, hiszen a tápszerben sokkal több mű összetevő ven mint egy almában...meg lehet próbálni, szerintem nem lesz semmi baj.
5/5 anonim válasza:
előző vagyok..na persz, ha fáj a hasija vagy nem szereti, akkor nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!