Van valamilyen limit tápszer-felírásnál?
Nekem azt mondta a doki, hogy egy vényre max. 4 doboz tápszert ír fel. De ha elfogyna, akkor újra megyek és újra felírja.
A második válaszolót nem értem: összesen 4 dobozzal írt fel és utána soha többet nem mehettél hozzá íratni?
Nekünk most még nem, de heteken belül több fog fogyni havi 5-nél. Akkor nem írja föl a fennmaradót? Ezt nem igazán értem.
Nem hivatalos info, de úgy gondolom, hogy ha kell, előre 3 havi adagot felír. (pl. ha elutaznátok hosszabb időre) De ez csak a saját ötletem.
En utoljara tavaly szeptemberben irattam, de nekem mindig 5 dobozzal irt az orvos. Az elejetol kezdve. Es 900 gramm volt egy doboz tapszer.
Egy receptre irta.
De peldaul tapszervaltasnal az elso honapban ugy kertem, hogy irjon 1 dobozzal egy receptre, 5 dobozzal egy masik receptre, mert csak egy tapszert szerettem volna kivaltani egyszerre, nagyon valogatos volt a fiam es nem akartam, hogy 5 maradjon rajtam, de vissza sem szerettem volna menni par nap mulva ismet iratni.
Szoval siman kiirt 6 doboz tapszert aznap...
Volt, hogy a sajat haziorvosomhoz szaladtam be, mert arra jartam es fogyoban volt a tapszer, o is felirt 5 dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!