Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves fiamnak kajaötletek?

2 éves fiamnak kajaötletek?

Figyelt kérdés
Nagyon finnyás gyerkőcöm van,kíváncsi lennék a ti gyereketek mit eszik meg szívesen,mi a kedvenc kajája.?
2010. ápr. 26. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
imádja a jó minőségű (olajos) tonhalkonzervet pl. Egyébként mindent megeszik, de a főzelékek manapság kezdenek háttérbe szorulni, sajna.... :(
2010. ápr. 26. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Mennyi idős?
2010. ápr. 26. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:

szia

az én fiam már két és fél éves, az utóbbi fél évben nem változott az ízlése

az erősen fűszerezett ételeket szereti (sajnos), és húst hússal enne. Kedvenc ételei a paprikás-csirke galuskával, csemegeubival, bográcsgulyás, csípős kolbász, csirkemáj rizzsel, túrós tészta, túró rudi, vajas-mézes kenyér

nem eszi a zöldségeket, és főzelékféléket, a felvágottakat,sonkát, halat

gondban is vagyok vele, mert nem szeretném ilyen nehéz és füszeres ételeken felnevelni, ezért nagyon ritkán készítek ilyet, havonta egyszer-kétszer

titokban reménykedem, h meg tudok szerettetni vele pár zöldséget, bár nem sok esélyt látok erre

2010. ápr. 26. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiam 2,5 éves,de ő is válogatós nagyon kb fél éve.Nagyon kevés féle ételt eszik meg.Reggeli-vacsora választék:vajas kenyér,sonka,bundás kenyér,virsli,pirítós.Ebéd választék:húsleves,rántott csirkemell,fasírt,sültkrumpli.Uzsira:palacsinta,pogácsa,túrórudi,tejszelet.Sütni szoktam neki(mert ezt elfogadja)kókuszkockát,fahéjas csigát.Nagyjából ezeket hajlandó megenni.Gyümölcsöt csak almát eszik.
2010. ápr. 26. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 2 éves a kisfiam.
2010. ápr. 26. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy lengyel barátnőm kifejlesztette a tökéletes fasírtot ami nem disznohúsból, hanem pulykából készül és répát reszel bele. Mivel van benne fokhagyma is, ezért szinte észre sem vettem. Nem használ kenyeret hogy úgymond több legyen a kaja. Szóval érdemes megpróbálni.

Az én srácaim imádják a brokkolit fokhagymásan oliva olajjal félig fedő alatt párolom, aztán hirtelen sütöm, hogy megpörkölődjön...kicsi só és nagyon finom.

2010. ápr. 27. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a másfél éves lányom ugyanazt eszi, amit mi. Mondjuk én nem főzök sem fűszeresen, sem sósan. Ma karfiol leves volt, utána csirkepaprikás nokedlivel. Nagyon szereti a húsleveseket, rizses ételeket, tésztákat, paradicsomos cuccokat, főzeléket. Gyakorlatilag mindent jóízűen fogyaszt, mázlink van. Kedvenc? Talán a zöldésges csirkemáj-rizottó :) De ami utána a pelusban van.... na az nem semmi :))))
2010. ápr. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!