Csak én tartom gusztustalannak, hogy amint szül egy nő, rögtön felnyomják a képeket a facebookra majdhogynem egyenesen a kórházból?
Nem tudom, ezek olyan intim fotók kellenének, hogy legyenek és nem szabadna közszemlére tenni, ahogy az anyuka a vajúdás után, kócosan, kialvatlanul a kezében vagy már a mellén ott a még szinte nyálkás újszülött. Mégis sokan megosztanak ilyen képet.
Lehet megköveztek, de szerintem ez gusztustalan! Zárt családi körbe való ez, nem facebookra!
Nem gusztustalan,csak kb senkit nem érdekel. Nekünk a ruhás újszülöttről lett téve fel,uh kép is van egy,az arcáról. A karácsony nem zavar,ellenben a gyerek nemiszerve kitéve igen,vagy a minden egyes hónapról 50-200kép feltéve is.
De hát mit érdekel,leállitom a követését az illetőnek és kész,nem látom.
Hát, én 10 órával a szülés után már kiposztoltam a fb-ra az örömhírt:) Sőt, 2 ultrahangos képet is tettem ki. Jöhetnek a kövek:D
Azért azt hozzátenném, hogy az UH-s képek (2 db) nagyon cukik, csak a kis arca van rajta, amint szemmel láthatóan mosolyog.
A szülés utáni képen pedig őkelme kimosdatva, felöltöztetve alszik, én nem is vagyok rajta.
Nem érzem magam gusztustalannak emiatt.
Sok embert érdekel, de nem tudom miért Talán én is megnézek a yútubon, mert hogy tudjam mi vár, hogy mennyire lesz irtózatos - lassan a 7. hónapba jutok és irtóra félek, de soha nem tennék ki face-re személyes fotót, még csak profilképem sincs, aki ismer ismer, aki nem, nem hagyott ki semmit. Utálom, ha az ember élete teljesen lekövethető, nem tartozik a kívülállókra, hogy hogy néz ki az UH képem a babával stb. És én sem követem azokat a posztokat, akik napi 30-40 képet nyomnak fel hogy "mai első büfikénk"
és akkor többes szám első személyben - tanulunk járni - wáááá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!