Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentetek először közössé...

Mikor mentetek először közösségbe kisbabátokkal?

Figyelt kérdés

3 hónapos lesz jövőhéten. Asszem kezdek besavanyodni :) baba mama klubba, babás jógára vagy ringatóra mikor érdemes vinni?

Már van egy ovis korú gyermekem szóvsl miatta megyünk játszótérre de a hétköznapok amikor kettesben vagyok a picivel kezdenek egyhangúak lenni.

2016. okt. 23. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Plázázni, bevásárolni, bababoltok , baba-mama klubba simán mehetsz. Mi mentünk:)
2016. okt. 23. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Ahova mi jarunk baba klubba 3-4 hetes babak is vannak, igaz ez nem Magyarorszag, itt rugalmasabbak az emberek, nyugodtan mehetsz mar!
2016. okt. 23. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Még a babaúszást is 3 hónapos kortól szokták ajánlani. Klubba, ringatóra nyugodtan mehettek.
2016. okt. 23. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
A mi babánk 2 hét múlva lesz 3 hónapos, és már voltunk vele baba-mama klubban, ringatóban vagy dúdolóban, vagy hogy a búbánatba hívják. Jó volt, egy lány tartotta, énekelt, furulyázott, mesélt, élvezte a baba, de az igaz, hogy a miénk volt a legkisebb, a többiek 5 hónapostól 3 évesig voltak. Nem bánom, mert én is unok néha itthon lenni, amikor kint rossz idő van és nem lehet sétálni, az apukája meg dolgozik.
2016. okt. 23. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat :) akkor belevetjük majd magunkat a babámmal a társasági életbe
2016. okt. 23. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3 honapos koratol visszuk babauszasra, kozossegbe (nagy rokonsag sok gyerekkel) mar elotte is jart. Nyugodtan viheted mar:)
2016. okt. 23. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi. Mindenkinek nyomok egy zold kezet, nem tudom ki pontozta le a valaszokat, nekem mind hasznos volt :)
2016. okt. 24. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!