Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Náthás a babám folytassuk a...

Náthás a babám folytassuk a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtük a hozzátáplálást, úgy látom eléggé fáj tőle a pocakja. Most meg ez a nátha! Azon gondolkodom, hogy ne függesszem-e fel a gyümit, és inkább csak tejet kapjon? Elég neki egy baj is. Vagy ha már elkezdtem, ne hagyjam abba? Mit gondoltok?
2008. okt. 4. 09:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hozzátáplálást olyan ételekkel folytassátok, amitől nem fáj a gyomra. Hiszen az a lényege, hogy megszokja, és ha olyan ételt kap, amitől fáj a pocakja, az nem jó. De biztos, hogy a hasa fáj? Ha szívesen elfogadja az ételeket, akkor szerintem semmiképp ne hagyd abba. Ha nem, akkor felfüggesztheted... A másik, hogy a nátha most elég gyakori, és csak ez magában nem indokolja, hogy abbahagyd a hozzátáplálást. De így együtt a problémákat nem okozhatják a fogacskák?
2008. okt. 4. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nagyon fáj a hasa, csak úgy néztem, hogy szorulása van. A nyála 2 hónapos korától nagyon folyik, még sincs egy fogacska sem. Sajna tuti, hogy nátha, már nagyon folyik az orra, meg láza is van. A gyümölcs kérdése megoldódott, mivel nem is fogadta el.
2008. okt. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!