Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik cégnek van üveges...

Melyik cégnek van üveges őszibarackpép-je? Most kezdjük a hozzátáplálást almával, utána őszit szeretnék adni. (Védőnő mondta, hogy azzal folytassuk)

Figyelt kérdés
Sajnos nem fagyasztottam le tavaly, igy rá vagyok kényszeritve az üveges gyümölcsre. Létezik olyan amelyik csak öszis (nincs keverve mással)?
2009. febr. 27. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam mindenből a Kecskemétit kapja és nagyon szereti. Annak van alma-barack üveges bébiétele és igen finom! De a többi is :)
2009. febr. 27. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk múlt héten volt őszibarack. Én csak a Kecskeméti bébiételek között találtam sima őszibarackot, a többi mind valamivel együtt volt. Ha nem vagy teljesen cukorellenes, azt adhatod neki. Egyébként én megkóstoltam, ha nem lenne ráírva, h' van benne cukor, nem jöttem volna rá.
2009. febr. 27. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Univernek is van többféle 4-6 hónapos.
2009. febr. 27. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Kecskemétit tudom ajánlani.Az alma után nálunk is az jött, és nagyon szereti a kis lurkó! :)
2009. febr. 27. 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséget, igy már tudom mit keressek.

Jó babázást

2009. febr. 27. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hippnek is van őszis bébiétele, sőt, nem csak a 190ml-es kiszerelésben van, hanem kisebb üveges is. Ez az elején jó, mert nem fog annyit megenni, még két nap alatt sem biztos, hogy elfogy a 190-es. Én mindig a kicsiket vettem neki az elején!
2009. febr. 27. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
A Hippesekben van,hogy csak barack nincs mással keverve,s ezekből van -sárgabarack-kajszis-őszib.-fiam nagyon szereti őket.
2009. febr. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!