Tíz hónap körüli babátokat hogyan szokták mérni?
Ha már tud ülni, akkor ülve mérnek.
Nálunk tanácsadáson nem teljesen így pontatlan a mérés is. Ha bent a gyerekorvos méri meg, akkor teljesen le kell vetkőztetni.
Ilyen idos korban a pelust mar nem vetetik le. (gondolom annyira mar nem fontos az extra pontos meres)
Ra kell ultetni a merlegre.
Gyerekorvos meztelenül, és ülve, mióta mondtam, hogy stabilan ül (ami a 8 hónapos mérésen volt). Nekem a tanácsadáson mindenét megnézi, pl. bőrét, fütyijét is, tehát eleve le kell vetkőztetni.
Védőnőnél most voltunk, ő kérdezte, mennyire van tele a pelus, mondtam, hogy cseréltem indulás előtt, így megmérte ruhában, és levont 10 g-ot.
2-es vagyok, a védőnő 100 grammot vont le body+pelus miatt ha marad nadrág is akkor 200 grammot de ez szerintem annyira nem reális így. Pelenka is.. nyilván nem viszi senki 300 grammos pelusban a babát de akkor is.
Van konyhai mérleged? Egyszer gondoltam rá, hogy lemérem a ruhákat rajta. :D de nem jutottam el addig végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!