Hogy öltöztetitek ma fel 10 hónap körüli babátokat?
Én kortól függetlenül rétegesen öltöztetem, aztán ha látom, hogy melege van, leveszem róla. Vagy viszek plusz kardigánt, és ráadom. Elfér a babakocsi aljában, nem kell azt annyira belőni. Mindig van nálam plusz kardigán vagy pulóver, egy kis takaró, vékony sapka. Ha úgy alakul ráadom, ha nem, nem.
Szerintem ez a legegyszerűbb.
Én már voltam kint vele (szintén 10 hónapos), de a hosszabb sétát én is 4 után tervezem.
Szóval egy vékonyabb melegítő nadrág, hosszú ujjú body és egy melegebb mellény volt rajta délelőtt.
A babakocsiban nálam is van mindig pled és sapka.
Majd meglátom h alakul.az idő, de szerintem ugyanígy fogom kivinni akkor is.
9,5 hónapos a babám. Voltunk már kint délben, és mi i s 16kor megyünk újra. Rövidujjú body-t, vékonyabb nadrágot, zoknit, cipellőt, és egy vékonyabb pamut h.ujjú felsőt adok rá. +a fejére fülpánt, mert fújdogál a szellő.
Te is ezt írtad tulajdonképpen, tehát jól gondolod, úgy öltöztesd fel ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!