Ebben a 15-18 fokos időben, hogyan öltöztetitek sétához 8-9 hónap körüli babátokat?
ma nálunk nagyon meleg volt(20 fölött volt tuti).ma igy öltöztünk:hosszúujjú bady,nadrág zoknival,a badira adtam egy kardigánt,meg a szandálja.sapit nem is adtam rá.de mondom nálunk ma nagyon meleg volt,szél se fújt.
egyébként alap esetbe(15-18 fok körül ahogy Te írtad):bady,rugi,harisnya,cipő,sapi,kardigán,kiskendő a nyakára.
/S/
Ma nálunk 15-20 fok között mozgott a hőmérséklet. 10 hónapos kisfiamon ez volt: rövidujjú body, harisnya,hosszúujjú felső, mellény,cipő,sapka.
Kedves utolsó válaszoló: én személy szerint azért adok rá harisnyát, mert ha felcsúszik a nadrágja akkor sincs kint a lábszára, mint a zokniból.
Az én fiam 6.5hónapos, de még télen sem volt rajta harisnya...
Most meg ilyen jó időben hosszú ujjú body, zokni, nadrág és kapucnis kardigánt adok rá és kiscipőt. Bőven elég ennyi.
A Dzsekit már 1 hónapja eltettem, ha hűvösebb van, akkor kap egy vékony pulcsit a kapucnis alá és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!