Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok ilyen hidegben 5...

Mit adtok ilyen hidegben 5 hónap körüli babátokra, ha sétálni mentek? És éjszakára mennyire öltöztetitek fel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én az overálban hiszek, de csak amelyiknek van lábfeje. Nem tudom miért csinálnak olyat amelyiknek nincs honnan vegyek kis csizmát??? Alvázhoz bady, vékony rugi vastag hálózsák.
2009. okt. 16. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:

4,5 hónapos kisfiamon rövid body, kisgatyó, pulcsi, zokni, sapi és egy ilyen gyapjú szerű overáll van, ha sétálni megyünk. A télit még nem vettem elő, ki kell mosni. Viszek még takarót is, ha nagyon hideg lenne.

Éjjel hosszú body, gatyó, zokni, esetleg vékony pléd vagy tetil pelus.

2009. okt. 16. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
*textil
2009. okt. 16. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:

és overall alá mit adsz?

én is feltettem magamnak a kérdést, hogy honnan szedjek kiscsizmát, mire auchanban szembetaláltam magam egy picike cipzáras csizmával:)))) nagyon édes, de nem tuszkolnám bele a kislányom lábikóját:)

2009. okt. 16. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az overál alá bady, vékony rugi nadrág pulcsi zokni.
2009. okt. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!