Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menni szeretnénk egy hosszabb...

Menni szeretnénk egy hosszabb útra autóval, szerintetek el merjek indulni? 32 hetes kismama

Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért vegyél föl kompressziós harisnyát!!!
2016. okt. 19. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
34 hetesen mentem. 360 km.... A hibát ott követtem el,hogy oh már többször levezettem ennyit megállás nélkül, most miért álljak meg. A tempómat miatt simán mozgattam össze vissza a lábaimat,így azzal nem volt gond,nah de amikor kiszálltam az autóból a medencecsontomnak kb annyi is volt. Kellett jó pár óra mire elmúlt az az érzés,hogy ketté fog szakadni. Haza felé már sokszor megálltam és sétálgattam kicsit,így akkor már semmi gond nem volt.
2016. okt. 19. 11:14
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, többször is tervezünk megállni és sétálok 10 perceket hogy ne legyen semmi gond.
2016. okt. 19. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!