Menni szeretnénk egy hosszabb útra autóval, szerintetek el merjek indulni? 32 hetes kismama
Mennyire hosszú?
Te vezetsz vagy más?
Hát neked kell tudni.
Mi Szlovákiában voltunk,mikor 34-36hetes voltam kb. Párom vezetett,km ben csak 450volt,de kanyargós,erdei föld út is,10 óra vezetés,ülés volt benne kb. A 4éves is bírta. Dobsinai jégbarlang is úticél volt,meredek emelkedő. Hát szép lassan mentem fel,de jó napunk volt.
Ha bírsz ücsörögni, nem vizesedik vagy dagad túlságosan a lábad, akkor miért ne?
Ha én lennék ebben a helyzetben, az is döntő lenne, hogy mennyire fontos, hogy eljussak az úti célba.
Ha olyan helyre mennénk, ami fontos nekem, akkor igen.
Én most leszek 34 hetes, és nem annyira jól bírom már az autózást, igaz én szoktam nálunk vezetni, de az nekem jobban esik, mintha más mellé ülök be.
Augusztus végén voltunk utoljára Pécsen, az fele annyi táv kb., az még jól ment, bár elfáradtam...
Nem mindegy azért hogy hova, mert 450km lehet 4 óra meg lehet 8 is.
Ha normális úton mentek, szerintem simán belefér.
3.vagyok
Ha jól érzed magad,menj. Terhes vagy,nem beteg :)
Nekem az egész terhesség hányingeres volt,vizesedtem,ájulás is volt,de voltunk nyaralni is többször,kirándulni itt-ott. Én nekem jobb volt az,mint otthon szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!