Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós vizsgálaton a dokink...

6 hós vizsgálaton a dokink azt mondta hogy kisfiam kutacsa benőtt és idegsebészhez kelél vinni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még túl korán nőtt be, de mit tudnak csinálni?
2010. ápr. 26. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 26. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha benőtt az még alapból nem probléma. Ha a rtg vagy a ct igazolja, hogy be is csontosodott, akkor meg kell műteni a koponyáját.

Gondolom mondta a dokitok, hogy folyamatosan nézni kell a kisfiad fejkörfogat növekedését, a feje alakját, hogy hogyan nő.

Nekünk már ennél jóval korábban benőtt, nekünk 7 hónapos korában került a műtétre a sor.

2010. ápr. 26. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a belinkelt kérdést én tettem fel.
2010. ápr. 26. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül fognak vele bármit is csinálni. Férjemnek nagyon hamar benőtt a kutacsa, kisfiamnak 2 hónaposan ujjbegynyi volt, jól rám is ijesztett a doki, hogy nem fog nőni az agya... na mindegy, neki mondjuk azóta is ugyanakkora, nemsoká féléves. Mondjuk azért, mert benőtt, még nem csontosodott, az még mindig elég lágy, tehát nem jelenti azt, hogy nem fog nőni a gyerek feje. Mellesleg a mi dokink azt mondta, hogy ha 6 hósan nő be, az már nem kóros. De gondolom a te dokid a biztonság kedvéért küld el, hogy megnézzék, tényleg minden ok-e. De ha a korának megfelelő dolgokat csinálja, mind értelmileg és mozgásfejlődésileg, akkor nem lehet baj.
2010. ápr. 26. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
mi pl 1 kutaccsal születtünk, de nem mondtak a dokik semmit!
2010. ápr. 26. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk műtét volt,a varratok már méhen belül összeforrtak.8 hetes korában derült ki.
2010. ápr. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!