Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név tetszik nektek...

Melyik név tetszik nektek jobban, melyiket adnátok a gyermeketeknek? Benett vagy Zénó? Illetve Zara, Babett, Lizett vagy Lara?

Figyelt kérdés

nem nagyon tudunk dönteni, segítsetek. :(

a vezetéknevünk átlagos és rövid.

2016. okt. 18. 19:42
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
En pont falra maszok a Juliatol.
2016. okt. 21. 19:47
 42/45 anonim ***** válasza:
69%
Rendben, nem is a te gyereked hívják így. engem komolyan nem zavar ha nem tetszik valakinek, viszont véleményt se kértem hogy nevezzem el. A kérdező kért. Én rosszul vagyok a Benettől meg a Zarától, SZERINTEM az adható nevek között a legcsúnyábbak. De ez az én véleményem, amit a kérdező kérdezett.
2016. okt. 21. 20:18
 43/45 anonim válasza:
30%
Az én nevem épp Lizett és utálom!!! Ezt a nevet senkinek sem ajánlom.
2016. nov. 3. 17:32
 44/45 anonim ***** válasza:

A Zénó és a Babett név rendben van, a többit semmi pénzért nem adnám.

Sajnos sok szülő nem gondol bele abba,hogy nem a kiskutyájának vagy a hörcsögének választ nevet, hanem a saját gyerekének, aki jobb esetben minimum 70 évig fogja viselni ezt a nevet.

Ezért sokkal bölcsebb választás,ha klasszikus európai, az adott országban meghonosodott keresztnevek közül válogatunk.

Persze az sem szerencsés,ha a gyerek már a tizedik Bencével vagy Lilivel fut össze az iskolában magán kívül.

Az arany középút a legjobb - névválasztásban is.

2016. nov. 3. 18:08
 45/45 anonim válasza:

Nekem Lizett a nevem és imádom. Nem értem hogy lehettek ilyen utálatosak. Még a Zénó is tetszik, elsőre nem fogott meg, de egyre inkább. Mindenkinek más tetszik, de akkor sem mondom azt egyik névre sem, hogy mennyire ocsmány... Végül mi lett a baba neve?

Ja, és nem csúfoltak vele soha. Inkább csodálkoztak, hogy milyen különleges és szép, meg hogy még sosem hallották.

2019. jan. 26. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!