Melyik név tetszik nektek jobban, melyiket adnátok a gyermeketeknek? Benett vagy Zénó? Illetve Zara, Babett, Lizett vagy Lara?
Figyelt kérdés
nem nagyon tudunk dönteni, segítsetek. :(
a vezetéknevünk átlagos és rövid.
2016. okt. 18. 19:42
11/45 A kérdező kommentje:
Óvodában dolgozom. Pontosan tudom mi megy.
2016. okt. 18. 20:28
12/45 anonim válasza:
Drága kenyér... miért nem lehet normális nevet adni annak a szerencsétlen gyereknek? Ha csak ezek a nevek léteznének a világon akkor Zénó és Babett, de mind borzalmas, főleg a Benett és a Zara...gyereknek adsz nevet nem kutyának...
13/45 anonim válasza:
Odáig rendben van hogy KICSIT különlegesebb nevet akartok, de ez már a kész röhej kategória.
14/45 anonim válasza:
Bennett, Lara mióta különleges ? Igazi tucatnevek divatmajom anyák ízlésére szabva. Babett, Lizett ocsmány. Zénót inkább kutyának adnám. Zara elmegy, de nem adnám. Zara-sz@ra.
15/45 anonim válasza:
Talán Babett. Többi szerintem nevetséges. Habár csúfolni nem hiszem, hogy ezért fogják, munkám során van dolgom gyerekekkel is, Zénó, Lara nem egy volt, de Émi és Szebasztián is fordult meg már nálunk. Az más kérdés, hogy sosem jutott volna eszedbe ilyen neveket adni, ha nem a celebeket akarnád majmolni, de az már legyen a te bajod, ha nem tudsz egyedi lenni. Paradox módon pont ezekből a Larákból meg Benettekből van annyi, hogy a te gyereked is csak egy lesz a sok közül.
16/45 anonim válasza:
Nálunk is tele az ovi Benettekkel és Larákkal, Kedvencem a Lara Kiara, így egy névként. ha kicsit különlegesebbet szeretnél, bőven van választék a szép nevek között is.
17/45 anonim válasza:
Iszonyatos-borzalmatos! Mind 💩😱...
Egyiket sem adnam, kutyamnak se, nemhogy a gyerekemnek!
18/45 Snorri válasza:
Szerintem sem szépek, sőt! Mostanában tényleg ezek a divatnevek, szóval nem egyediek...Lara, Benett, Dunát lehet velük rekeszteni. Még a Babett elmegy. Zara meg a ruhamárka.
19/45 anonim válasza:
Úristen, hogy nyilvànulhat némelyik ember így meg? MINDEN nevet lehet csúfolni és lehet hogy pár év múlva bekerülnek a naptárba....
Nekem sem a kedvenceim, de ami néha itt megy!!
Fiú nevek közül a Zénó. A lány nevek közül annyira nincs ami tetszene, de talán a Lara. Boldog babavárást!
20/45 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egyik név sem.
Ha nagyon muszáj csak ezek közül választani, akkor Zénó és Lara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!