Szerintetek bántó az a kifejezés 8 hónapos lányomra hogy:dagadály?
Figyelt kérdés
Apósomnak ez az első szava mikor meglátja!Szia dagadály!Pedig a lányom egyáltalán nem kövér, inkább hosszú.8,30kg és 76 cm,formás baba.Kis pampuskás a pofija,dehát az minden babának gondolom.Nem szóltam még neki, de nagyon a bögyömben van.Vagy hagyjam, és ne legyek hiperérzékeny?Egyébként szereti az unokáját, csak sajna nem szokott gondolkodni mielőtt beszél.2010. ápr. 26. 12:39
11/16 anonim válasza:
igen, bántó.
minket az anyósom (férjem és engem) ronda dögöknek hív. Én már ettől is teljesen kivagyok. nem is járunk sűrűn, csak havonta 1-2 óra, ami muszáj... :(((((
12/16 anonim válasza:
Mikkel nem tudtok hosszu percekig foglalkozni...jo hogy nagyobb bajotok nincs.
13/16 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy az én kisfiamat sz@rjankónak, sz@ros jancsinak és egyéb nyalánkságoknak hívják anyósomék...
14/16 anonim válasza:
15:06-os válaszoló,látom,jó a viszony ott is anyóspajtival!a 16:50-es válaszadónak:édesek a nagyszülök ott is,kedvesebb becézést ki se találhattak volna!most komolyan:átgondolja az illetö a dolgokat mielött kiejti a száján?van,h nálunk is próbálkoznak,de egyböl ugrok rá!a rokon ne legyen már ekkora gyökér,de nem?
15/16 anonim válasza:
Kedves 15:14-es!
Azért Téged is érdekel a dolog, hiszen végig olvastad a válaszokat... :)
16/16 anonim válasza:
Meg akartam nezni, hogy van-e mas is, akit ettol nagyobb dolgok zavarnak, es elmegy a fule mellett az aprosag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!