Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amik számodra KO kritériumok az ismerkedésben?
Ismerkedésnél az az egyetlen kizáró tényező, ha a másik félről 2-3 mondat után kiderül, hogy buta. Ezt nagyon nehezen tudom tolerálni, és sajnos kezelni is. Ezen kívül bárkivel szívesen ismerkedek és beszélgetek.
Ha párkapcsolati értelemben gondoltad, akkor nálam a dohányzás és az indokolatlan mennyiségű sminkhasználat az, ami miatt egy nőre azt mondom, hogy kizárt, hogy összejöjjek vele. Illetve, ha felekezettől függetlenül rám akarja erőszakolni a hitét.
23/F
- Logikátlanság és butaság, vitaképtelenség: Az ilyen jellegű emberekre nem tudok társként tekinteni. Ezen az oldalon is rendszeresen látni, hogy az egyik fél jól felépített érveket ír, a másik meg egy érvet sem. Elhiszem, hogy valakik képesek ilyen emberekkel együtt lenni, de nekem nem menne.
- Lustaság: Néha király egész hétvégén az ágyban feküdni, de ne ebből álljon minden közös hétvége. Karrier terén se érje be a másik egy egyszerű minimálbéres melóval, legyen igénye arra, hogy jobban éljünk.
- Túlzott féltékenység: Vannak lány barátaim, ezen ne akadjon ki.
- Igénytelenség: Hajmosás, fogmosás és egyéb hasonló apróságok ne maradjanak el.
- Szürkeség: Az egyik legkiábrándítóbb szokott lenni, amikor valaki pár napig/hétig érdekes, aztán kiderül, hogy ő ennyiből áll. Nincs benne semmi plusz játékosság vagy extra.
- Dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás, önpusztító életmód.
- Folyamatos káromkodás.
- Szexuális visszafogottság.
- Irritáló nevetés: Tudom, hogy nem ebből áll valaki személyisége, de a világból kifutok, ha egy csaj vihog.
- Túlzott éretlenség.
- Egysíkúság: A "csak a rock zene" vagy "csak a rap zene" szintű emberek, a "nem nézek horrort, mert mindegy egyforma" és hasonlók.
Biztos van még pár, de most ennyi ugrott be.
- drog
- piálás
- igénytelenség
- gyerek
- fegyverellenesség
- bevándorláspártiság
- ha volt "színes" partnere
- ha nem fehér
- ...
Manipulatív
Lenéző
Okoskodó
Szexközpontú
Unalmas
Jobbos
Kizaro ok egyenkent is:
Kulfoldi allampolgar
Nem hasznal dezodort
Nem hasznal parfumot
Nem jar rendszeresen fodraszhoz/nincs divatos feizuraja vagy nem kopaszra nyirt
Sz.rrago
Tul eroszakos
Tul nyomulo
Nem jutok mellette szohoz/tul sokat beszel
Panaszkodik
Nem sikeres a noknel
Nincs mellettem meg mas noje
Tiszteletlenul beszel velem
Udvariatlan
Elvont/tul sokatelmelkedik dolgokon/nem tudja elvezni a jelent
Nincs elete rajtam kivul em sportol
25 even feluli
N/37
Sajnálom, de:
× ha már van gyereke;
× ha van/volt kapcsolatban van az ex(ei)vel/exével, vagy párhuzamban másokkal.
Buta
Útálja az állatokat
Művészetellenes
Lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!