Egyeves babat hagynatok egyedul a furdokadban? Mikortol hagytatok egyedul?
Figyelt kérdés
Fel orarol van szo.2016. okt. 18. 17:26
21/28 anonim válasza:
Nem hagynám ott egy percre sem.
22/28 anonim válasza:
Jesszus ezek nem normàlisak...
23/28 anonim válasza:
Fél órára még az 5 évest sem! Nálunk szintem minden este együtt fürdik az 5 éves, meg az egy éves. Ha mondjuk akkor főzöm a vacsorát, és meg kell keverni a kaját, vagy bármi miatt ki kell szaladnom, akkor kimegyek, olyankor a Nagy fogja a Kicsit, nem engedi felállni. De ezek kb. 30 mp-es műveletek.
24/28 anonim válasza:
Nem tudsz róla semmit a nevén kívül, de azt tudod, hogy szexelni szokott járni amíg az egy évesét egyedül a kádban hagyja? Most akkor semmit nem tudsz róla vagy mégis?
25/28 A kérdező kommentje:
Mar elnezest de egyesek kotekedni tudnak csak?A semmit ugy ertem,gogy nem tudom hany eves,csaladi hattere stb.Neha osszefutunk a jatszin,amig a gyerekek jatszanak(igen figyelek ra,hogy ne egyen homokot es essen fejre,mielott ebbe is vki hibat talalna)addig beszelgetunk.Multkor felmerult a furdetes tema,mire mondtam,hogy a parom furdetesre mar otthon van es mig a gyerek furdik,addig o van ott es hallgatja,hogy mit csinalt ma stb.,es erre mondta,hogy o mar egyedul hagyja a kicsit,hogy a parjaval tudjon lenni.Remelem most mar megnyugszik a lelked utolso valaszolo.Vagy van meg kerdesed?Valaszolok szivesen :)
2016. okt. 19. 22:55
26/28 anonim válasza:
Hát még lenne de nem offolok :-D
27/28 anonim válasza:
A lelkem eddig is nyugodt volt köszönöm aggódásod :-)
Az anyuka meg ha tényleg ezt mondta akkor hatalmas ökör.
28/28 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kerdezz!Elvegre ez egy kerdezos oldal nem? :)
2016. okt. 21. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!