Egyeves babat hagynatok egyedul a furdokadban? Mikortol
hagytatok egyedul?
Letezik ilyen primitiv szulopar???
2016. okt. 18. 17:57
Nem, nem felháborítóbb a szex miatt magára hagyni, mintha más miatt tenné ezt. Mindenhogy ugyanannyira felháborító.
Nagyon úgy tűnik, hogy te csak a szex szó említésére kaptad fel a fejed.
Talán a barátnőd azt mondta, hogy "na ezért nincs neked részed benne, mert te nem hagyod magára a gyerekedet"?
2016. okt. 18. 17:58
Az, hogy egyedül fürdik, még hogy egyedül hagyom, nem ugyanaz. Nekem kb. 7 évesen már szégyenlős volt a kislány, nem megyek be, ha nem muszáj. Viszont ott vagyok hallótávon belül, ha baj van, ugorjak. Nem zárhatja az ajtót sem kulcsra.
Ha meg hancúrozni akarunk, akkor bekapcsolunk mesét a gyerekeknek, és apa bejön a fürdőbe "megmosni a hátamat". Mi már elég nagyok vagyunk, hogy magunkra csukjuk az ajtót.
2016. okt. 18. 18:04
egy éves volt pont a lányom, amikor "szépen eljátszott" csak kiesett a játéka a kádból és utána akart hajolni. áthajolt a kádon és zuhant is előre - ha nem lettem volna ott, de röptében elkaptam - érkezett volna fejjel a kőre...
nem, nem hagyom ott, max amíg kiszaladok a törülközőér ha épp elfelejtettem bevinni, de ez nem több 5 másodpercnél. pedig már 2 éves.
2016. okt. 18. 18:07
Azért az érdekes h téged inkàbb a szex miatti otthagyás háborít fel, és nem az h ott hagyja fél órára!!!
2016. okt. 18. 18:15
Szerintem is meg felhaboritobb, hogy mi miatt! Nem szekrekedes, nem masik gyerek ellatasa, hanem szex.
Azt hiszem, vannak fontossagi sorrendek.
2016. okt. 18. 18:19
17/28 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan felelotlensegnek tartom ha szex miatt vagy amiatt hagyja ott ha kiviszi s szemetet.Nem mondanam,hogy emiatt akadtam ki,de konyorgom azert ha megtudjak oldani az egyuttletet,minek hagyja ott?Az akaszt ki igazan,hogy magarahagyjs es az is,hogy napu tobbszor is egyuttvannak.Akkor errr a felorara nem raer?Ugyanezt mondhatnam arra is,hogy naponta tobbszor porszivozik,de erre a felorara hagyhatna.De koszonom mindenkinek a valaszokat.
Ezt nehéz elhinni. Nagyon szomoeú, ha igaz. Ez kiskorú veszélyeztetése. Elképzelni sem tudom, hogy otthagyjam az egyévesemet a kádban és addig én apával bemelegítwk. Az ilyen szulo nem is szulo. Egyszeruen el kene venni tole a gyereket...szép barátnőd van..
2016. okt. 18. 18:43
19/28 A kérdező kommentje:
Az a szerencse,hogy nem a baratnom.Jatszoteren neha talalkozunk,de nem tudok rola nagyon semmit,a neven kivul.
Hát, ez elég kemény. Sosem voltam ráparázós, nagyon laza szülők vagyunk, de kádban sosem hagytuk őket egyedül. Megcsúszik, vagy csak kipróbálja, mi lesz, ha megengedi a piros csapot, vagy kihajol, vagy már ki akar mászni és nem sikerül - vagy pont sikerül és meztelenül csurom vizesen matat, én meg még csak nem is tudom, mikor kapott tüdőgyulladást, vagy beletekeri magát a zuhanykarba... Nem. A fürdés veszélyes üzem. Ha annyira képtelen kibírni a férje nélkül azt a plusz fél órát-órát, amíg pancs után elalszik a gyerek, akkor vegyenek egy masszív és nagy járókát, akkor legalább nem veszélyeztetik azt a babát.
2016. okt. 18. 19:12
Kapcsolódó kérdések: