Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyeves babat hagynatok...

Egyeves babat hagynatok egyedul a furdokadban? Mikortol hagytatok egyedul?

Figyelt kérdés
Fel orarol van szo.
2016. okt. 18. 17:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Letezik ilyen primitiv szulopar???
2016. okt. 18. 17:57
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem felháborítóbb a szex miatt magára hagyni, mintha más miatt tenné ezt. Mindenhogy ugyanannyira felháborító.

Nagyon úgy tűnik, hogy te csak a szex szó említésére kaptad fel a fejed.

Talán a barátnőd azt mondta, hogy "na ezért nincs neked részed benne, mert te nem hagyod magára a gyerekedet"?

2016. okt. 18. 17:58
 13/28 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy egyedül fürdik, még hogy egyedül hagyom, nem ugyanaz. Nekem kb. 7 évesen már szégyenlős volt a kislány, nem megyek be, ha nem muszáj. Viszont ott vagyok hallótávon belül, ha baj van, ugorjak. Nem zárhatja az ajtót sem kulcsra.

Ha meg hancúrozni akarunk, akkor bekapcsolunk mesét a gyerekeknek, és apa bejön a fürdőbe "megmosni a hátamat". Mi már elég nagyok vagyunk, hogy magunkra csukjuk az ajtót.

2016. okt. 18. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

egy éves volt pont a lányom, amikor "szépen eljátszott" csak kiesett a játéka a kádból és utána akart hajolni. áthajolt a kádon és zuhant is előre - ha nem lettem volna ott, de röptében elkaptam - érkezett volna fejjel a kőre...

nem, nem hagyom ott, max amíg kiszaladok a törülközőér ha épp elfelejtettem bevinni, de ez nem több 5 másodpercnél. pedig már 2 éves.

2016. okt. 18. 18:07
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Azért az érdekes h téged inkàbb a szex miatti otthagyás háborít fel, és nem az h ott hagyja fél órára!!!
2016. okt. 18. 18:15
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is meg felhaboritobb, hogy mi miatt! Nem szekrekedes, nem masik gyerek ellatasa, hanem szex.

Azt hiszem, vannak fontossagi sorrendek.

2016. okt. 18. 18:19
 17/28 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan felelotlensegnek tartom ha szex miatt vagy amiatt hagyja ott ha kiviszi s szemetet.Nem mondanam,hogy emiatt akadtam ki,de konyorgom azert ha megtudjak oldani az egyuttletet,minek hagyja ott?Az akaszt ki igazan,hogy magarahagyjs es az is,hogy napu tobbszor is egyuttvannak.Akkor errr a felorara nem raer?Ugyanezt mondhatnam arra is,hogy naponta tobbszor porszivozik,de erre a felorara hagyhatna.De koszonom mindenkinek a valaszokat.
2016. okt. 18. 18:39
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nehéz elhinni. Nagyon szomoeú, ha igaz. Ez kiskorú veszélyeztetése. Elképzelni sem tudom, hogy otthagyjam az egyévesemet a kádban és addig én apával bemelegítwk. Az ilyen szulo nem is szulo. Egyszeruen el kene venni tole a gyereket...szép barátnőd van..
2016. okt. 18. 18:43
 19/28 A kérdező kommentje:
Az a szerencse,hogy nem a baratnom.Jatszoteren neha talalkozunk,de nem tudok rola nagyon semmit,a neven kivul.
2016. okt. 18. 18:53
 20/28 anonim ***** válasza:
Hát, ez elég kemény. Sosem voltam ráparázós, nagyon laza szülők vagyunk, de kádban sosem hagytuk őket egyedül. Megcsúszik, vagy csak kipróbálja, mi lesz, ha megengedi a piros csapot, vagy kihajol, vagy már ki akar mászni és nem sikerül - vagy pont sikerül és meztelenül csurom vizesen matat, én meg még csak nem is tudom, mikor kapott tüdőgyulladást, vagy beletekeri magát a zuhanykarba... Nem. A fürdés veszélyes üzem. Ha annyira képtelen kibírni a férje nélkül azt a plusz fél órát-órát, amíg pancs után elalszik a gyerek, akkor vegyenek egy masszív és nagy járókát, akkor legalább nem veszélyeztetik azt a babát.
2016. okt. 18. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!