Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolond vagyok? Vagy pszichésen...

Bolond vagyok? Vagy pszichésen van bajom? Néha annyira rácsodálkozok a gyerekeimre, hogy van nekem.

Figyelt kérdés
Ma reggel is elbambultam a tv-n, és a 7 hós lányom meg itt volt mellettem. Ránéztem, és "te jó ég, nekem van egy gyerekem". Meg van egy 6 éves lányom is, és ő is evett vmelyik nap, ránéztem, és ugyan ez, h nekem van egy ilyen nagy lányom... és de szép , de nagy. Néha saját magamon meglepődök. Beteg vagyok??
2010. ápr. 26. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Akkor én is beteg vagyok,meg a párom is....:)

Ne viccelj,ez sokunkkal előfordul.

Én annak tudom be a dolgot,hogy érzelgős vagyok,érzékenyebb típusú és elmélkedős és emiatt vannak ilyen elborult pillanataim.Aztán gyorsan visszarázódom.Nincs ezzel gond,szerintem.

2010. ápr. 26. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
nem, én is így vagyok vele. Van hogy megkérdem magamtól:tényleg enyém ez a szép baba? Már sokszor a terhességre se emlékszem, csak hogy "lett":) Aztán az első 3 hónapban csak könnyes szemmel tudtam ránézni, alig mertem megfogni hogy milyen kis picurka, törékeny....és mégis az én babám. Már akkor is így voltam....
2010. ápr. 26. 09:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is így érzem, pedig az én legidősebb gyerekem már lassan 18 éves :)) Mégis néha végignézek rajtuk és elcsodálkozom, hogy az enyémek. Annyira gyorsan szalad az idő, összefolynak a napok, hónapok, évek és egyszer csak aztán látjuk, hogy a mi pici babánk felnőtt... pedig még ki se élveztük igazán az anyaságot :)))
2010. ápr. 26. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is elöszokott fordulni!És amikor"rájövök" h az enyém olyankor akkora boldogságot érzek h elmondhatatlan!Szal nem vagy beteg.
2010. ápr. 26. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Húh hát komolyan mondom nem gondoltam hogy más is így van ezzel, ha a környezetemben mondom valakinek tuti hülyének néz.
2010. ápr. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!