Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónapos a kislányom....

2,5 hónapos a kislányom. Mindig gondba vagyok, hogy mennyi ruhát kell ráadni, ha megyünk sétálni?

Figyelt kérdés

Tegnap hosszú ujjú bady, és egy hosszú ujjú rugi volt rajta. Adtam rá még egy kis zoknit, és egy vékony sapit. Nem takartam be a babakocsiban. Jó volt ez így?

Tudom, hogy egy réteggel több ruha kell rá, mint ránk, de az olyan kevésnek tűnt.

2010. ápr. 26. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletesen öltöztetted fel. Tegnap 25 fok volt. Nem hinném, hogy bent annyiban van a pici :)) Mindig legyen nálad egy takaró, hogy ha a nyakánál hidegnek érzed a babát, betakarhasd. A babakocsiban elég védett helyen van (főleg, ha mózesben van), ott még a kinti hőmérsékletnél is melegebb van, így fölösleges túlöltöztetni a piciket.
2010. ápr. 26. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanezt érzem mindig. Sosem tudom, hogy mit adjak rá. A párom mindig utánunk szól, hogy a sapkát és a sálat ugye ráadtam, de persze csak poénból, mert szerinte folyton túlöltöztetem a gyereket. :) Tegnap én még raktam rá egy vékony plédet, de ugyanaz volt rajta, mint Te is írtad. Néha betűz a nap a mózesbe is és ilyenkor leveszem a sapit és a takarót, de attól tartok, hogy így meg túlmelegszik. NEm könnyű az öltöztetés. :)
2010. ápr. 26. 09:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én azért szerintem mindig aggódni fogok, hogy nem fázik-e, vagy nincs-e melege, egészen addig,amíg nem tud szólni, hogy: "Anya, melegem van"
2010. ápr. 26. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szombatra 28 fokot is mond én akkkor csak csak badyban fogom kivinni.Plusz pléd ha elaludna de ez ritka.
2010. ápr. 30. 13:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tapogasd meg az orrát, ha az nem hideg, akkor nem fázik. Ha tarkónál izzad, vagy a sapka alatt a feje nedves, akkor melege van.

Vigyél magaddal inkább több réteget, vagy takarót (még úgysem mozgolódik nagyon), és útközben is leellenőrizheted. HA egyébként egészséges, nem olyan könnyű "megfázintani", jól össze vannak rakva... :o)

két gyerekes anyuka

2010. ápr. 30. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Én megbolondulok az öltöztetéstől...

Szóval holnap ha 25 fok lesz elég egy body?

Első gyerekes anyuka vagyok egy 3 hónapos kisfiúval.

2010. ápr. 30. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én ma a 3,5 hónapos lányomat egy hosszú ujjú bodyban, egy rövid ujjú pólóban és egy kantáros farmerben vittem ki. Persze volt sapi és zokni is. Mózesben feküdt. Szerintem időnként melege volt, de ha nem sütött a nap és fújt a szél, azért kellett ennyi ruha. Csalóka ez az idő még.
2010. ápr. 30. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nálam is gond, főleg, hogy hirtelen változik.. ma 25 fok, holnap csak 15...

Tegnap még nálunk is egy hosszu bady és hosszu rugi zoknival volt a ruházat, ma már csak egy hosszu bady, kantáros naci zoknival. Levettem a tutyit, sapkát is, a kantáros nacit sima nacira cseréltem és még így is melege volt... (árnyékban)

rövidbe nem merem a nap miatt öltöztetni, még 22 hós lányom sem, engem is megkapott a nap tegnap... inkább hosszúba, de szellősen.

Kislányom amúgy 2 hós.

Arra, hogy szóljon még várni kell, nagylányommal is néha veszekszem, hogy vegye le a mellényt, néha hogy vegye fel:-) Bár mondja, hogy most meleg van, most hideg van, csak nem mindig reálisan:.) De édes:.)

Holnap én is maradok a hosszu bady, kisnadrág és zokni verziónál.

2010. ápr. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!