2,5 hónapos a kislányom. Mindig gondba vagyok, hogy mennyi ruhát kell ráadni, ha megyünk sétálni?
Tegnap hosszú ujjú bady, és egy hosszú ujjú rugi volt rajta. Adtam rá még egy kis zoknit, és egy vékony sapit. Nem takartam be a babakocsiban. Jó volt ez így?
Tudom, hogy egy réteggel több ruha kell rá, mint ránk, de az olyan kevésnek tűnt.
Tapogasd meg az orrát, ha az nem hideg, akkor nem fázik. Ha tarkónál izzad, vagy a sapka alatt a feje nedves, akkor melege van.
Vigyél magaddal inkább több réteget, vagy takarót (még úgysem mozgolódik nagyon), és útközben is leellenőrizheted. HA egyébként egészséges, nem olyan könnyű "megfázintani", jól össze vannak rakva... :o)
két gyerekes anyuka
Én megbolondulok az öltöztetéstől...
Szóval holnap ha 25 fok lesz elég egy body?
Első gyerekes anyuka vagyok egy 3 hónapos kisfiúval.
Ez nálam is gond, főleg, hogy hirtelen változik.. ma 25 fok, holnap csak 15...
Tegnap még nálunk is egy hosszu bady és hosszu rugi zoknival volt a ruházat, ma már csak egy hosszu bady, kantáros naci zoknival. Levettem a tutyit, sapkát is, a kantáros nacit sima nacira cseréltem és még így is melege volt... (árnyékban)
rövidbe nem merem a nap miatt öltöztetni, még 22 hós lányom sem, engem is megkapott a nap tegnap... inkább hosszúba, de szellősen.
Kislányom amúgy 2 hós.
Arra, hogy szóljon még várni kell, nagylányommal is néha veszekszem, hogy vegye le a mellényt, néha hogy vegye fel:-) Bár mondja, hogy most meleg van, most hideg van, csak nem mindig reálisan:.) De édes:.)
Holnap én is maradok a hosszu bady, kisnadrág és zokni verziónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!