Probléma lehet, hogy 4 hónapos kisfiam még nem forog?
Figyelt kérdés
! hónapos múlt a múlthéten , de se nem forog se nem érdeklik a játékok, nem nyúlkál utánuk, csak úgy elvan magában, gagyarászik, meg a kezével játszik
2016. okt. 13. 09:13
1/8 anonim válasza:
Normális. Forogni ráér 7 hónapos korig.
A nyúlást nem tudom a fölé lógatott játékokhoz se nyúl? Mert hason fekve bőven ráér talán 6 hónapos korig.. ahhoz elég erősnek kell lennie a karjának, hogy egy kézzel támaszkodjon, a másik kezével meg nyúlni tudjon.
2016. okt. 13. 09:25
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, a fölé aggatott játékhoz néha már nyúlkál. De még egyik oldaláról sem fordult át sehova :( Körülöttem több hasonló korú baba van és ők már átfordultak, forognak. Nem nagy baba, csak 6 kiló körül van nem azért, gyerekorvos védőnő nem mond semmit
2016. okt. 13. 09:31
3/8 anonim válasza:
Hasonló helyzet miatt voltunk neurológusnál. Mondta, hogy ha a 7. hónapig se forog, akkor vigyük vissza. Végül megoldódott.
Már két és fél éves, kifejezetten jó a mozgáskoordinációja, minden egyebet időben csinált, a forgás is az 5. hónap körül sikerült egy kutya segítségével (ott bóklászott körülötte, ő nyúlt volna érte, de ehhez fordulnia kellett).
2016. okt. 13. 09:40
4/8 Vilcsianyuja válasza:
Nyugi. Peched van, hogy a környezetedben ezek szerint ennyi a csodababa, de 3 hónaposan azért ritkán kezdenek el forgolászni a babák. Még a négy hónapos kor is elég korai, 5 hónaposan talán már általánosnak mondható. Emlékszem, a nagylányom annyit csinált négy hónapos korában, hogy a levegőbe emelte a lábait, és így elfordította oldalra, na ez még igen messze volt a forgástól :) 5 hónaposan indult be, de akkor aztán nagyon.
2016. okt. 13. 10:04
5/8 anonim válasza:
Az én babám 5 hónaposan fordult át először, de 6 hónapos volt, amikor elkezdett igazán forogni. Ennek ellenére 7 hónaposan mászott. Ne aggódj, ráér még
2016. okt. 13. 10:13
6/8 anonim válasza:
Nyugi.raer meg.
Az En kisfiam 5,5 hosan fordult hatrol hasra.mar eltelt majdnem egy honap de meg mindig ennyi a "tudomanya".
Igaz az En babam nagynak szamit,de ettol fuggetlenul egy 4 hos gyerek siman raer meg.
A masodik gyerkocom 10 hos koraig nem csinalt semmit..semmi baja nem volt.aztan 10 hosan megfordult es 2 hetente produkalta a kovetkezo fazisokat.1 evesen mar lepegetett butorok mellett.
Bizd a babadra.
2016. okt. 13. 11:06
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a megnyugtató szavakat :) Körülöttünk mindenhol szuper babák vannak ezekszerint. Nekem első gyerek így nem tudom hogy mi a normális
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!