Mibe öltöztetitek ilyenkor a babákat?
A babák hónalját kell nézni ha ott hideg vagy meleg értelemszerűen fázik vagy melege van. Nekem kevés az a hőmérséklet egy ekkora babánál. Nálunk általában 24 fok van ha hideg van kinn. De ha ez a hőmérséklet marad akkor mindenképpen pamutot adj rá mert ez szivja a legjobban a nedvességet.
Rövidujju body, felé pedig egy rigdalozó vagy hosszú ujjú body, talpas nacival. Vagy sima badrág zoknival.
2 vagyok
Nem kell meg vastag takarót ráadni. Eleg ha a kis pamut babatakarójával betakarod.
A vastag plüss takaró kintre kell.
Még ezután jön a hideg.
A kisfiam 3 és fél hetes, 3 hete vagyunk itthon, ugyanaz a kombináció: rövid ujjú rugi + talpas rugi (nem plüss) + kókuszpólya, fürdés után vékony sapka. Nálunk is 21-22 fok volt a fűtésszezon előtt.
A keze mindig hideg volt, de a tarkója meleg, és az számít.
Most, hogy van fűtés, nála 24-25 fok van, ami nagyon meleg. A pólyát elhagytuk, helyette plüss hálózsákban alszik. (És próbálom beszabályozni a fűtést.)
Nem kell plüss!
Kintre kell plüss!
Egy merő műszál a plüss anyag. Ha kivoszed levegőre oké a plüss takaró de bentre mi a fenének.
24-25 fokba én ha rövid ujjú hosszu ujjú kombinációt adtam nem is takartam be.
Annál rosszabb.
Ha csak 1 réteg volt rajta betakartam PAMUT TAKARÓVAL!
2 VOLTAM
Igy igy, ahogy elottem irjak!
Nemszabad tuloltoztetni, borzaszto veszelyes, bolcsohalal !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!