Baseball sapi elég ilyenkor egy 11 hónapos babának? Illetve mennyire öltöztetitek fel ebbe az időbe?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 15:58
1/6 anonim válasza:
Baseball sapit nem szeretem a babának.
De ez saját vélemény.
Inkább egy vékony pamutsapit v. megkötős kalapkát.
ruhát pedig vékony pamut nadrágot kiscipőt zoknit és bodyt vékony felsővel amit fel tudsz türni.
kislánynak talán kisruhát is lehet.
2/6 anonim válasza:
Persze, elég.
Igaz a kisfiam már 22 hónapos, de ha annyi lenne mint a tiéd is azt adnék rá:-)
Több mint 20 fok van kint nálunk, alulra csak melegítő vagy vászon naci, felülre body meg egy vékony hosszú ujjú felsőt adok rá ilyen időben.
3/6 anonim válasza:
A fiam így volt ma egész délelőtt az erkélyen.
Most is így van a játszón, csak persze cipőben, és van rajta még egy nagyon vékony hosszú ujjú felső.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szép a kisfiad:)
2011. ápr. 21. 19:47
5/6 anonim válasza:
Nálunk volt vagy 25fok, 6 hónapos kisfiamra egy rövid ujjú bodyt, egy félhosszú gatyót, zoknit és baseball sapit adtam mikor délkörül boltba mentünk babakocsival...kigyulladt volna még 1 hosszú ujjúban...
6/6 anonim válasza:
én azért nem szeretem a baseball sapit,mert nem védi a fülét,így csak akkor adok olyat rá,ha egy picit sem fúj aszél.nálunk kicsit fújt,így fülvédős sapit adtam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!